selam genç megabaytlılar;

şimdi günün 10 saatini işte 4 saatini trafikte 8 saatini uyuyarak geçiren ve kalan 2 saatinde de hayattan haber almaya çalışan biri olaraktan şu an sahip olduğum hp pavilion g6 i3 laptopumu satıp artık 500-600 her neyse şu casper'ın tabletleri var 10 inç'lik. onlardan alsam mı? böylece hem trafikte geçen sürede de döküman okurum vs. bu arada bi de hazırlandığım sınav var evet o yüzden istiyorum zaten.

ya da gidip direkt 7 inç'lik tabletlerden mi alsak laptop'u hiç ellemesek?

nasıl kullanışlı mıdır casper'ın tabletleri?

saygılar.

 

hayatımın en iyi işlerinden birini geçtiğimiz hafta yaptım. sağlam lenovo laptopumu satıp. yerine ikinci el iphone ve ipad aldım. bilgisayarın yerini tutmuyor; ama inan bana çok daha kullanışlı. işe girdiğim vakit de çok sağlam bir masaüstü kasa topladım mı benden alası olmaz.

düşün hacı. dışarıda iphone'lasın, evde-uzun seyahat veya tatilde ipad'le, diğer tüm işler için de evdeki masaüstü. teknoloji tutkunu için en iyi çözüm bu.

dokunmakalbime

casper'den uzak dur öncelikle. sonrası için tablet derim. hadi benim gibi günde 10 saatini bilgisayarda geçiren biriysen laptop okeyde, 2 saat iş için laptop saçma kalır ya. zaten yorgun oluyorsundur, laptopla falan uğraşma hiç. al tableti uzan çekyata rahatına bak o iki saatinide dinlenerek geçir. ipad'den şaşma. bir kere alırsın 5 sene kullanırsın.

karisik hisli adam

600 TL'ye casper 10'' almaktansa 650TL'ye ipad mini almak daha mantıklı gibi sanki :) retina değil ancak çözünürlüğü gayet yeterli. normal iPad'a göre daha taşınabilir olması da artısı.

eceliyle olen sinek
1

mobil görünümden çık