selam insan membası sorumluları;

kurumsal bi firma ile bi iş görüşmesi gerçekleştirdim. süreç şöyle işledi;

15 ağustos- iş görüşmesine çağrılma.

20 ağustos-pozisyon müdürü ile mülakat (son derece olumlu)

22 ağustos- 2.bir görüşme ik sorumlusu uzmanı ve ik müdürü ile mülakat

23 ağustos- DISC kişilik envanteri testi

bu arada kişilik envanterini göndermeden önce önceki şirketimden referans alınmış. 2 defa falan aramışlar ve oradan da son derece olumlu şeyler söylenmiş.

22 ağustos yapılan 2.görüşmede bi tek excel ile alakalı 'düşeyara' kavramını sordular, bilmediğimi belirttim bu çok etkiler mi?

işe alım süreci tüm bu görüşmeler, pozisyon müdürünün fikri ve DISC sonuçlarına göre sonuçlanacak dendi. bu arada araya c.tesi pazar girdi ve bugün de aramadılar :/ olumsuz olacağı yönünde hissiyatım güçlendi her ne kadar ik uzmanı 1-2 haftalık bi süreç dese de olumsuz düşünüyorum gibi.

çok mu paranoyak oldum ne? cidden olumsuz mu olur ya? :(

 

bürokrasiler sebebiyle maalesef kurumsal firmaların işe alım süreçleri çok uzun olabiliyor. biraz daha sabretmeniz gerekebilir. ben zamanında 2-2,5 ay kadar beklemiştim ve olumlu sonuçlanmıştı. insan bu süreçte sabırsız davranabiliyor veya umudu kırılabiliyor. biraz daha sabır diyorum:)

'düşeyara' kavramını bilmemeniz sorun teşkil etmez. bu kadar peşi sıra görüşmeden sonra muhtemelen bu işe alınırsınız. iyi şanslar:)

borschtang

Bekle. Sıkıntı yapma. Daha çok yeni.

sen git ben geliyorum

bu süreçte paranoya maksimum seviyeye ulaşıyor. bekleyip sabretmekten başka yapacak hiç bir şey yok. her şey ne denli olumlu olursa olsun her zaman sonucun olumsuz olma ihtimali vardır. umarım olur.

japon askeri

Bence normal şu anda. Hatta o 2 nci haftanın sonunda ararlar. Sabret.
Alanı ile ilgili bi soruya bilmiyorum cevabını veren bir arkadaşım işe girmişti:)
Sıkıntı yok.

ne nicki be

rahat ol. mutlaka ararlar.

lepetitprince
1

mobil görünümden çık