selam genç imdbliler;

şimdi daha önce de sordum ama bir kez daha sormakta fayda var sanırım. çalışır durumda harici disk 30-40 cm yükseklikten aşağı düştü. bir daha da içine girmek mümkün olmadı. fakat ekteki resimde görüleceği üzere diski görüyor diskin ışığı yanıp sönüyor ama diske giremiyoruz öyle kitlenip kalıyor.

diskte bir sıkıntı var farkındayım evet de içinde 1600 film+350 sezon dizi var. bunları kurtarmanın bi yolu yok mu aynı boyutta bi harici disk alsak yeniden falan?

bi akıl fikir verin zira evlat acısı gibi arkadaş!

 

takıp denedikçe daha beter zarar veriyor olabilirsin. ya veri kurtarma merkezine götür ya da yenisini alıp indirmeye başla dizileri.

sutlu nescafe

hdd ler hakkında hiçbir fikrim yok ve haricin için duadan başka yapabileceğim bişey de yok sanırım ama 1600 film ve 350sezon dizi mi.bree.ömür yetmez yahu onları izlemeye.tebrikler.emek emek biriktirmişsiniz :))

00 08

evet biriktirdik de hayrını göremeden maalesef işte :((

pomaklar

aynı model bir hdd bulunur ve bu hdd nin diski o diğerine monte edilip çalıştırılır. tabi bu işlem için temiz bir oda ve tavşan kıyafeti şart.

sttc

Donanım sorunu gibi ama eğer değilse getdataback ile taratabilirsin. Ancak pek sanmıyorum bişey çıkacağını.
O kadar dizi filmin süresini hesapla önce. Sonra otur hayatımdan bu kadar süreyi neden diziye filme ayırayım diye kendini soğut. Ondan sonra da amaan torrent derya zaten istediğimi istediğim zaman indiririm diye kendini rahatlat.

inugard
1

mobil görünümden çık