Arkadaşlar böyle bir prenses var. Kadın gayet modern. Nasıl oluyor şimdi bu durum? Bu kadın sürgünde mi yaşıyor? Yoksa Arabistan'a gidince örtünüyor mu? Suudi Ailesinin bir üyesi mi? Yoksa o aileye gelin mi gitmiş? Nedir vaziyet.

Örnek için:

www.google.com.tr

Tam adı: Ameerah al taweel

 

Nasıl açık oluyor bilmiyorum ama Suudi prensler tatildeyken gayet şampanya vs içiyorlardı. Müslüman olduklarına inanmıyorum o ailenin desem ağır mı kaçar acaba?

mr vodka

tecahül-i arif

ermanen

Suudi kadınları, tüm kadınları bilmiyorum da üst düzey ailelerdekiler (onlarca çocuk vs olduğu için kraliyet ailesi bayağı geniş, taht hakkı olmasa da kraliyet ailesi işte. Prenses olduğu için direkt kralın kızı sanmayın yani.) Suudi toprağından çıktıktan sonra çarşaftan çıkıyorlar. Yine bir prensesin yazdığı kitapta okumuştum. Normalde çok fazla basına konu olmuyorlar tabii açıkken, dönünce olay çıkabiliyor. Bu prenses büyük ihtimalle yurt dışında yaşıyordur.

whoosie

eee arapların demokrasi anlayışı bu işte. kendilerine özgürlükçüler sadece.

baldur

suudi arabistanda hanedan üyelerine, üst düzey aile mensuplarına her şey mübah. kadınlar için de geçerli mi emin değilim ama erkekler için kesinlikle öyle. vahhabilik denilen bir mezhebe göre normal vatandaş için kurallar. Kodamanlara da yok kural falan. Böyle garip bişey işte.

dafaiss

uzun yıllardır suudi arabistan ingilizler tarafından yönetiliyor. bu tarz durumlar normal yani. garipsenecek bir şey yok.

ne nicki be
1

mobil görünümden çık