Günaydın duyuru sakinleri,

Bugün 4 yıllık ios maceramı sonlandırıyorum ve android bir telefon alıcam. özellikle samsung cihaz düşünüyorum. aklımda da s3 yada note2 var.Siz hangisini önerirsiniz peki?


 

note 2 kullanıyorum, memnunum ve öneriyorum. eğer kaba durması sorun teşkil etmeyecekse otterbox'un defender serisi telefon kabını öneririm. hatta biraz beklerseniz su geçirmez armor kabı çıkacak, onu öneririm.

armor : www.otterbox.com
defender : www.otterbox.com

bendegonderdim

Bende s3 var, kendi kendine kapanip duruyor valla karari siz verin.....

Idonthaveausername

yapma etme diyom.

fukka

Nexus 4 ile ios hizina yakin android keyfi yasarsin

leo1905

saat 4 gibi 1250 liraya 4s i satıyorum işte :D doğubanktan alıcam bu arada. sorun çıkar derseniz 4 sene önce ilk iphone mi de ordan almıştım pek bi sorun yaşamamıştım diyebilirim.

note 2 yi 1150ye buldum ama 110e alırım s3 üde 900e buldum onuda 850ye kapatırım. bu arada bunlar sıfır fiyatı birde sonuna kadar pazarlık etmeden birşey almama huyum var ondan indiği yere kadar indiririm diye düşünüyorum.

crybabyy

nexus 4 al derim, android yüklü olup da daha az hantal olan bi cihaz.

eksi was here

kulnanan birisi olorak note2 diyorum kesinlikle. ne olursa olsun ekran çok önemli. o 4.7 yada 5 inçlik telefonlar note2nin yanında çocuk gibi kalıyor ve insan direk soğuyor buna emin ol. büyük falan diyenlere de aldırış etme. sadece 1 günde alışıyorsun boyutuna. hatta arkadaşlarım telefonlarını satmayı ciddi ciddi düşünüyorlar note2 almak için. ama beklerim parama da kıyarımd iyorsun note3 eylülde çıkıyor. düşünüyorum aslında note3 ama tek sayılardan korkuyorum. ve iphone4s htc onex+ s3 kullanmış biri olarak note serisinden vazgeçmem gibi geliyor.

kutsalbok
1

mobil görünümden çık