(1) 

internete bağlanma sorunsalı

crybabyy #598098 
sevgili duyurumuzun internet ve telefon kurtları ben dün iphone 4s telefonumu satıp yerine samsung s3mini ve motorola xoom aldım.
bu iki cihazdanda evde internete kablosuz olarak bağlanamıyorum.ev haricinden bikaç yerde bağlandım fakat evimin internetine bağlanırken şifreyi girdikten sonra kabul edildi diyip bağlanmıyor. telefondan 3g olarak interneti kullanıyorum fakat wifi den nasıl bağlanıcam ben. sorunu çözemedim dostlarım dün heriflere bi tomar para saydım kafayı yiyebilirim lütfen bilir kişiler yardımını esirgemesin.
(2) 

telefon rehberi taşıma

crybabyy #597578 
bir önceki duyuruda da belirttiğim üzere telefonumu değiştiriyorum. daha önce hep ios cihazlar kullandığımdan telefonu pc ile senkronize ettiğimde rehber ve notlar direk yeni telefona kopyalanıyordu fakat şimdi farklı bi işletim sistemli telefon alacağımdan Telefon rehberini nasıl taşıyacağımı bilemedim? sizce nasıl yapabilirim bunu
(7) 

Hangi telefonu almalıyım sizce?

crybabyy #597577 
Günaydın duyuru sakinleri,

Bugün 4 yıllık ios maceramı sonlandırıyorum ve android bir telefon alıcam. özellikle samsung cihaz düşünüyorum. aklımda da s3 yada note2 var.Siz hangisini önerirsiniz peki?
(4) 

slr fotograf makinesi önerilerinizi bekliyorum

crybabyy #595498 
saygısever fotografçı duyuru sakinleri bu sefer sorum size.

bugünlerde slr makine almayı düşünüyorum. öncelikle hayyam pasajı gibi yerlerden alıcam fakat şuan aklımda birtek Zenit 122 var ve sizin başka önerileriniz var mıdır? veyahut slr makine alırken nelere dikkat etmeliyim.

şimdiden teşekkürler.
(9) 

istanbulda geçen filmler

crybabyy #595260 
saygısever gececi duyuru tayfası sorum size.

Kader ve Ali'nin 8 günü gibi İstanbul'un kenar mahallelerinde geçen ve Zeki Demirkubuz'un filmleri gibi konulara sahip yada İstanbul'u tüm çıplaklığıyla yansıtan film önerilerinizi bekliyorum.


iyi geceler efendim.
(3) 

sol gözümde anlam veremediğim bi noktalanma (sineklenme) var sanki

crybabyy #592506 
bu olayı farkedeli biraz zaman oldu ama diyelim ki gece yatarken telefondan birşeyler okuyorum telefona odaklandığımda yada başka zaman biryere odaklandığımda sol gözümün önünde sineklenme gibi birşey görüyorum.yani böyle sanki birşey varmış gibi ama aslında öyle bişey yok gibide. değişik bi durum.doktor bana bi çare lütfen
(9) 

Ucakta kulak tikanmasi sorunsali

crybabyy #591041 
Yaklasik iki ay once izmirden istanbula gelirken ucagin seyir halinde oldugu bir zamanda sag kulagimda tikanma oldu. O anda burun tikanikligim falanda yoktu fakat tikanmadan sonra nerdeyse hic yutkumamadim. Suan halen devam ediyor iki sefer doktora gittim antbiyotik,burun spreyleri vs ilaclar kullandim ve doktorlar surekli sakiz cignememi soylediler bende ne dedilerse yaptim ama her yutkundugumda kulagimdaki o hava kabarciklarinin sesini duyuyorum diyebilirim.bu hafta yeniden doktora gidecegim fakat sizce bu sorunu nasil atlatabilirim. Help meee plss :((
1

mobil görünümden çık