[q]
(12) 

polisten kaçmak

roket adam #522647
diyelim ki bir bugatti veyron sahibisiniz ve biraz heyecan istiyorsunuz. kenarda bekleyen ekibin önünden 320kmh hızla geçtiniz, sizi takibe başladılar. kaçtıkça kaçtınız.

bu sürecin tck'ya göre yansıması ne oluyor? kamu güvenliğini tehlikeye atmak? dur ihtarına uymamak?
cezası nedir?

 

ortalığın amına koymak bence.

1 saat bende 50 dolar

Kamu güvenliğine uymamak (Çoluğu çocuğu ezecen!)
Hız limitlerini aşmak (Tabakhaneye bok mu yetiştiriyosun?)
Dur ihtarına uymamak (Görev başındaki memura ha?)
Kamu malına zarar vermek (Asfaltın anasını ağlattın!)

Toplamda 500+ TL para cezası + Ehliyet ceza puanı (tahminen)

cok sey hakkinda az sey bilen adam

olduydu bi sefer ateş açıp furdulardı diye hatırladım şimdi.

kediebesi

vatandasin efendisi* sana dur diyecek sen de durmayacan? sonuclarina katlanirsin o zaman :)

o bolgedeki polislerin hepsi pesine takilir.. destek ekip gelir yollar tutulur.. sen de bunlarin hepsini bosa mesgul ettigin icin cezalandirilirsin. ek olarak aracla isledigin suclar haliyle.

kobretti

hiç bi polis veyron sahibi birine ateş açamaz, para cezası falanda o adama koymaz zaten en fazla eğlence olur işte o kadar. gazla gitsin :)

olurnedenolmasin

izmir de olmuştu çocuğu kafasından vurdular. öyle bir indirirler ki bugatti falan dinlemezler izmirdeki elemanda son model jeep vardı.

zenigt

eğer the dark knight değilsen kalkışma bu işe, e nolcak tckde ekstrası yoktur bunun 2-3 katı alır 10 katı alır rüşvet olur

wayne

yok yahu nası indiriyolar.
@zenigt
izmir'de bahsettiğin olay sanırım şu;
fotogaleri.hurriyet.com.tr

rahmetlinin son model dediğin aracı bu ;
www.sahibinden.com

veyronu konuşmaya gerek yok sanırım milyon dolardan bahsediyoruz. o farklı bi dünya :)

olurnedenolmasin

iki hafta önce kadıköyde ağır bardaklar tipinde bir içme sonrası 125 cclik scooterımla eve dönerken kurbağalı dere civarında bir çevirmeye denkgeldim. polis 'motosikletli dur' diye arkamdan bağırdı ve alkollü olduğum için durmadım sürdüm. lakin daha ilerde salı pazarının oradaki stadın çevreyolu girişindeki çevirmede ikinci polis çevirmesi bana karşı yolun ortasına çıkarak oldu.
üflersin üflemem tartışmalarından sonra memura dedim ki bakın evraklar tam ayakta duracak kadar da irade kontrolüm var çok içtim tamam ama istesem durmazdım yine kaçardım dedim.
memur, 'biz de sizi yakalamak için eğitim alıyoruz' diye yanıtladı.

cevabı odur bunun.
hangi çekirge her keresinde sıçramış.

agy3

bugatti veyron'un varsa 3 büyük şehirden birinde yaşıyorsundur, istanbul'un trafiğinde zaten bi yere kaçamazsın, izmir'de yollar kötü ve herkes kırmızı da geçiyo illa kaza yaparsın, ankara'da zaten her yer alt geçit falan karman çorban ve yine kimse kırmızı da durmuyor. yani polis helikopterle takip etmese de öyle amerikan filmi tadında heyecan yaşaman çok zor.

tabi her 10 adımda bir olan tümsekleri de unutmayalım.

r_u_h

o hizla trafik kazasi olur bence is polise kalmaz tr de o hizi kaldircak yol yok

mazungu

kurtlar vadisinde tataroglu vardi zengin bebesi zevk icin araci parcaliyordu kaza yapip bence sen de dene

mazungu
1

mobil görünümden çık