[q]
(2) 

Seductionturk

Epichirka #478816
Üyelik kısmı kapalı olan bir site ve sanıyorum davet usülü üye olabilinmekte. Bu siteden öğrenmek istediğim çok şey var. öyle skor için falan değil maalesef durumum kritik ve acil. davet gönderebilecek bir hayırsever arıyorum.




 

davetiye sistemi kullanılmıyor o sitede. şunlara bakabilirsin.
www.sosyalbeceriler.com
karizmasirlari.com
barnistinsin.blogspot.com
www.puacemiyeti.com

subseven

bu sitelere vakit ve para harcamana gerek yok. ingilizce biliyorsan bunun 100 katı kaynağı bulabilirsin.

gene de bunlara ihtiyacın yok. özgüvenini geliştir, olaylara karşındakinin açısından bakabilmeyi öğren. bakımlı ol, kültürlü ol. yakın kız arkadaşların olsun (sevgili değil )ve onlarla vakit geçir. sana gerçekten güvendikleri zaman kızları dünyasını kendi gözlerinle görebilir ve arada çok da büyük fark olmadığını anlayabilirsin.

daha ileri adımlar için insan psikolojisini, insanların hareketlerinin ardında yatan içgüdü ve düşünceleri, tavır ve davranışlardan ne düşündüğünü ve ne hissettiğini okumayı öğrenebilirsin. vs. vs.

orpheus
1

mobil görünümden çık