ahali şimdi;

1-)geçen pazartesi bu firmayla bi iş görüşmesi yaptım ve kendileri 2 hafta içerisinde olumlu olursa telefonla olumsuz olursa mail ile dönüş yapacaklarını söylediler. bu direkt olumsuz mesajı vermek midir? yoksa bütün kurumsal firmalarda aynı süreç mi işliyor?

2-)bi de ilk hafta bitti ne mail ne telefon hiçbir ses çıkmadı. şayet belirtilen sürede olumlu ya da olumsuz geri dönüş olmazsa bunlara bi şekilde tepki maili atmam doğru olur mu? sonuçta 15 gün insan hayatından çalıyorlar yani. insan bi umut bekliyor. olumlu da olumsuz da olsa bi şey bilmek istiyor.

not: tikler gecikebilir malum bilgisayarsız ve internetsiz olmak kötü!

 

1- süreç böyle işler
2- mail atma, süreç normal. Örneğim, potansiyel 10 kişiyle ik görüşür, bu 10 kişiden 4-5'i pozisyonun bağlı olacağı kişilerle ikinki kez görüşür, sonraki görüşmede paket sunulur. Beklemeye devam edin ve alışın derim.

efx

tepki maili dogru olmaz. tesekkur maili at profesyonelce.

cunku, acik acik soylemisler, iki hafta diye. bu zaman zarfinda daha iyi bir is bulup orayi tercih etmen halinde, bu firma sana telefon edip de sen onlara nanik yaptiginda, onlar da diger adaylara bakacaklar. aynen bunun gibi, senden daha uygun oldugunu dusundukleri bir aday varsa, bu defa onlar tercihlerini o adaydan yana kullanacak.

ortada bir "hayattan calma" gormuyorum. cunku her iki taraf da, "daha iyi"leri arama hakkina sahip bu iki hafta icinde.

compadrito

Sanki tek firmaya odaklanmış gibi gördüm seni.İlk iş görüşmelerinde böyle bir heyecan olur.Ama kaşarlaştıkça ve iş görüşmelerini istediğin güne ayarlayıp.Bir gün 3 görüşme yapacağın zamanlar bile olacak.Neden bi günde 3 tane çünkü takım elbise giymişsindir her gün görüşme olsa her gün giymek sıkıntı olur o yüzden.
Diyeceğim o ki sen başvur sadece kafana takma ne zaman arıyacaklar diye.İnsan kaynaklarının önünde 100 tane cv oluyor.Bazen aramayı bile unutuyorlar.

seindfeld

demek her şey normal sürecinde. aslında bi tek firmaya odaklandığım doğru çünkü diğerlerinden aramıyorlar =) en ciddi ve en bana yakın iş şansını bu firma verdi. dolayısıyla biraz heyecanlıyım o da doğru. ama 9 aydır işsizim arkadaş. canıma tak dedi onun da biraz etkisi var hani bi an önce arasınlar diye falan. bakalım artık kısfmet. herkese cevaplar için minnettarım.

@want2die

unutmadan, arkadaş iş bulmuşsun ya =) bırak artık şu sözlüğü nefes alsın :P

pomaklar
1

mobil görünümden çık