www.eksiduyuru.com böyle bir duyuru açmıştım daha önce. ve cooper test önerilmişti. cooper testi yaptırdım ve 12 dakikada 2.75 km koşu performansı gösterdim. testi yaptırdığım yerdeki görevli şahıs ortalamanın üstü olduğunu ve hiçbir eğitim almamış olmama rağmen bu performansı oldukça iyi buldu. dolayısıyla hala bunun bana nasıl bir yarar sağlayabileceği hakkında bir fikir üretebilmiş değilim. nasıl yapsak neler yapsak?

not:25 yaşındayım, alkol ve sigara kullanmıyorum.


 

boy kilo nedir ?

truvaiti

1.77 60

pomaklar

ben 29 yaş 180cm 96 kilo ile 2400 koşuyordum. aradaki 350 metre ciddi bir fark ama ben de sizden 30kilo ve 5 yaş fazla idim ve yılların sporcusu falan da değildim. 10 senelik sigara hayatımı bırakalı da 2 sene olmuştu o zaman. yani amacım kendimi anlatmak değil. 2750 fena bir rakam değil elbette ama 177cm 60kg 25 yaşındaki bir insan için de çok inanılmaz değil.

-----

en.wikipedia.org

sizinkisi de ancak "good" sınıfında.

yani öyle "wooow harika koşuyorsunuz inanılmaz bir performans" yok bence.

mesela ünlü bir atlet var. adam faslı sanırım. futoblcu iken cooper koşuyor skor efsane çıkınca futbolu bırakıp atlet oluyor sonra dünya rekorları vs vs.

sizinkisi öyle değil yani. üzgünüm.

truvaiti

yok zaten rekor falan o tarz ilgim yok. ha belki biraz daha zorlarsam 2.8 de koşarım. fiziksel özelliklere göre tabi ki performans değişebilir. yoksa çok çok iyi koşuyorum diye bi şey iddia etmem söz konusu değil zaten :)

pomaklar

önceki duyurunu okudum. abi illa herşeyi bırakıp sporcu olman gerekmiyor. spor hayatın bir parçası. haftada 3-4 kere koşup enerjini at işte.

cilgin fantezilerin adami
1

mobil görünümden çık