selam romalı kardeşlerim. şimdi şöyle bir durum var ki muallakta kaldım. efenim 1 mbit sınırsız(kotasız) ttnet hizmeti kullanmaktayım. tam tarih hatırlamıyorum ama bundan 7-8 ay önce 2 sene kullanma taahhütü vererek 6 ay boyunca 35 lira civarı ödedim. lakin nisan ayında askere gitmem gerek. fakat bu ttnet bilindiği üzere 1 ocak 2011'den itibaren tarifelerine ufak bir ayar çekti.

buna göre bildiğim kadarıyla artık kotasız abone kabul etmeyecekler. mevcut kotasız abonelerinde tarife değişikliği yapması ve hızını yükseltip/alçaltmasını imkansız kıldı. benim demem o ki ben 6 aylığına internetini dondurabilir miyim? 2 sene kullanma taahhütü verdim kendilerine o yüzden bir sorun çıkar mı? bakın iptal demiyorum. sadece kasım'a kadar dondurmak istiyorum. bu mümkün müdür? var mıdır bilgi sahibi olan?


 

taahhut varken hicbir sey yapamiyorsunuz. ayrica normalde de dondurma gibi bir sey yok. kapattirip tekrar actirmak gerekiyor. kisaca olmaz bu is.

entrapmen

maksimum 2 ay dondurabiliyorsun ama bu sure taahhudu etkilemiyor.

demented

taahhüt imzaladığında resmen domalmış oluyosun. onun için herkese tavsiyem kesinlikle taahhüt imzalamayın ne kadar avantajlı gözükürse gözüksün.

heavysmoker

sanırım 3 ay gibi bir süre dondurmam söz konusu. bu durumda yine bana giriyor hatta her durumda bana giriyor =)) en iyisi iptal ettirmek sanırım :(

pomaklar
1

mobil görünümden çık