[medikal]
(5) 

kaşıntı

biseyler #187714
mübalağsız 3-4 saattir kaşınıyorum. kaşıntıdan uyuyamadım. bu süre zarfında 8 kere falan duş aldım herhalde. yetmedi 5 şişe kolonya bitirdim, her yerime sürüyorum ama bana mısın demiyor. nedir bu? ve bunu acil kesmenin bir yolu var mıdır?




 

bir seye alerjik tepki vermis olabilirsin. yogurt yemek iyi geliyordu sanki salliyor da olabilirim. ayrica daha garanti cozum hitrizin veya baska bir antihistaminik ilac.

samfisher

uyu sabaha geçer. deli gibi kaşınmaktan iyidir.

ceo

8 duş oha? e ortada sorun olduğu belli, hastanelerin acil servislerinin ne işe yaradığı belli, neden hala duruyorsun?

montreal

bende de boyel baslamisti, bir seyden tiksindim gibi geldi, ertesi sabah hastane acilmadan acile gittim, sampuan mi su mu bu mu bilemeyiz dedi, antihistaminik verdi, o gun bugun tekrarladikca kullanirim. alerjiniz baslamis her yasta baslayabilirmis.

leyla3

geçmeyecek. acilde serum yemelisin. şu sıra çok var.

anlam
1

mobil görünümden çık