
motosikletin modeli nedir? normal görünmüyor. 3-4 cm boşluk mu olur motorun altında? ayaklık gevşemiş, sarkmış olabilir mi?


lastik hava basınçlarını kontrol edin
yan sehpa vidası gevşeyip sarkmış olabilir kontrol edin
50cc motora 2 kişi demişsiniz ama toplamda kaç kg oluyorsunuz ve biniyorsunuz aracın istiap haddini (taşıma kapasitesini) kontrol edin.


ayaklıkla alakalı olsa engebede yere değmez, sadece park halinde sorun olur. lastik basınçları çok düşük olabilir gibi duruyor.


Motosiklet Mondial Turismo 50cc. Lastikleri her sürüş öncesi ayakla kontrol ediyorum, çok dolgun gözüküyor ama 600 km boyunca şişirmedim.
Ben 70 kiloyum, artçım da benzer kiloda.
Sanırım basınçla alakalı dediğiniz gibi. Ön ve arka lastikleri kaç psi tutmam lazım? Bir türlü doğrusunu bulamadım internette :(


sele altında yazıyor olması lazım ideal basınç değerleri ama yazmıyorsa ön 30 arka 33-34 basabilirsiniz.
