Kuruyemiş, çikolata, kahve, smoothie, meyve, dolapta kalmış yemekler, dondurma vs...
Liste uzar gider. Evde ne varsa saat başı koyuyorum önüme. Hiç bişey bulamazsam su, maden suyu falan. Ağzım boş durmuyor.
Benimkisi biraz ağız tiryakiliği gibi oldu. Bu illetten nasıl kurtulunur? Hemen de geçmiyor aylar sürebiliyor.
Frenlemeye çalışıyorum ama bağımlı gibi vücut artık otomatik kalkıp bir şeyler getiriyor.
Yani ot çöp bile olsa bişey ağzıma atmam veya kemirmem falan lazım gibi hissediyorum.
Az önce yine bişey bulamadım köpeğim için ayırdığım havuçlardan soydum geldim. Hayvanın rızkına da çöktüm.
Başlık biraz xhub video başlığı gibi oldu kusura bakmayın.

cok kötüüü... bende vardi bu, gerci hala var :D. bildigin yeme bozuklugu.
mutsuz ve stresliyken oluyor. su an iyiyim mesela va ögle yemegimin yarisini bile yiyemedim.
bir bagimliligi direkt kesmen degil azaltarak birakman lazim diyorlar. beyni korkutmadan. mesela saat 3'te yiyecegim de ve saat 3'e kadar hic abur cubur bir sey yeme.


Reis; protein alımını arttır.


@ sonsuz, pek bişey yapasım yok evet canım sıkkın biraz. saati hedef olarak belirlemeyi deneyeyim bi.
@ IxNesquikxI, kardeşim yazma canım çekiyor daha dün bitirdim top top nesquikleri.
şaka bir yana et tavuk balık 1-2 haftadır pek yemiyorum bi deneyim bakalım.


sekerin beyine oyun oynamasi biraz bu, celik gibi iradeniz olsa bile elbet sizi zayif yakalar. o yuzden protein alimi+1, ustune pek matah bulkasam da glisemik indekse gore beslenme ise yarayabilir.
rahmetli yavuz yorukoglu'nun 30 gunde 10 yil kitabini tavsiye ederim.


Bu atak geldiginde yiyebileceginiz zararsiz kuruyemislere yonelin.Leblebi ilk aklima gelen.Cikolata,smoothie,dondurma falan aman diyeyim.O girdaba yakalanirsaniz cikis zor


kelin ilacı olsa...


Şeker +1
Bir de vücut susuz kaldığı zaman da açlıkmış gibi algılayabiliyormuş, su eksikliği olabilir.


www.instagram.com
Burada daha ilk maddede demiş ki "sürekli açlık hissi, insülin direncinin ilk işaretlerinden biridir"
