çeşitli uygulamalar var ama yüksek hassasiyet/ms gerektiren işlemler için gecikme süresi oluşur diye çekiniyorum. kullanılacak uygulamanın android versiyonu yok. bunu nasıl çözerim? fare mouse yerine dokunmam şart




 

windows tablet, dokunmatik ekranlı laptop veya bilgisayara takılan dokunmatik özellikli ekran gibi çözümler olabilir.

shadowfollower

bunlar da bir seçenek ancak çok basit bi test süreci için böyle maliyetin altına girmem. yok mu hdmi gibi bişey bağlasak falan ya

avatar is back

android telefonu/tableti bilgisayara harici dokunmatik ekran gibi bağlamaya yarayan uygulamalar var, usb üzerinden bağlandığı için gecikme az olur diye tahmin ediyorum. maliyetsiz bunu deneyebilirsiniz.

www.youtube.com

bunun alternatifi de anydesk gibi remote access uygulamaları. özellikle iki cihaz da aynı ağda olunca gecikme düşüyor ama istediğiniz hassasiyet olur mu bilemem.

shadowfollower

İstanbul'daysan benim win tablette deneyebilirsin. Şişlideyim.

mesuta
1

mobil görünümden çık