Araba Dacia Logan mcv dizel.

Yolda otobanda sürüş halinde giderken esp ışığı turuncu yanıyor, çok fonksiyonlu arıza ışığı kırmızı yanıp bip biiip diye ses geliyor ve araba stop ediyor, gaz yemiyor. Arabayı durdurup çalıştırınca eski haline dönüyor. Her 50km’de bir yapıyor bunu.

Sorun tam olarak nedir? Köyde kaldık açık tamirci bulsak götüreceğiz de bulamadık. Büyük bir sıkıntı mıdır chatgpt ye sordum frenle ilgili bir problem diyor. Bilgisi olan var mıdır?

Teşekkürler.

 

Şimdi bir daha baktım, yakıt sistemi arzalı diyor. Şöyle bir durum oldu, 2-3 gün önce aracın sağ ön kaputunun oradaki mazot borusu delinmiş onu değiştirdik. Orada sıkıntı oldu usta oradaki bir kabloyu çıkardı kısa devre yaptı. Ya mazot filtresinin kablosuydu öyle bir şeydi. Onla ilgili olabilir mi, bizi geri İstanbul’a götürür mü :)

substituent

Yakıt basınç sensörü kablo sanırım.

substituent

Ya da yakıttaki su sensörü de olabilir daha çok ihtimal diyor.

substituent
1

mobil görünümden çık