Günübirlik turlara gittiniz mi, güzel oluyor mu? Gittiyseniz arkadaşlarınızla mı yoksa tek mi gittiniz?




 

tura göre değişir. arkadaşlarla gitmiştik güzel ama yorucuydu

jelly bear

Hep yaşlılar oluyo

abuzer

Ben yalnız giderim gidersem de sıkılırsam diye düşündüm. Fotoğraf çektirmek isteyeceğim insanlardan isteyemem. Selfie çubuğu alırım ne yapayım?

rock n roll

Hep yaşlılar oluyor +1

ruhen hastayim ben

Rehberli tursa rehberle muhabbet edersin en kötü. Ben gittiğim turlarda rehberlerle sohbet etmeyi seviyorum, değişik anıları oluyor. Hele bi de farklı bölgelere/ülkelere seyahat eden rehberlerle sohbet iyice keyifli

nundu

Günübirlik turlara gittim güzel olan da var olmayan da. Arkadaşlı gittim hep.

yaşınız kaç bilmiyorum ama 18-39 yaş sınırı olan roarcamp diye bir tur şirketi var mesela. hep yaşlılar oluyor sorununa çözüm için yapılmış skgjksgjg. ona da katıldım güzeldi ordan kalıcı kendi gruplarınız bile olabiliyor. tek gelen çok oluyor bu tur şirketiyle.

Kediyi üzdün

Ben sadece bir kez Sakız Adası’nda böyle bir tura katıldım. Biraz önyargılıydım ama düşündüğümden iyi geçmişti genel olarak.

Bir arkadaşım sürekli böyle turlara katılıyor ve beni de çağırıyor sık sık. İstanbul’da yaşıyor bu arkadaş ve İstanbul’daki çoğu yeri bile bu şekilde gezdi. En son kimseyi tanımadığı bir turla İznik’e gitmiş mesela tek başına, çok memnun kaldığından bahsetmişti.

ms brownstone

Kediyi Üzdün, 39 yaşındayım. 1 ay içinde katıldım katıldım yoksa beni de yaşlılar grubuna koyacaklar o zaman. Gençlikte son 1 ay :))

rock n roll

Sen de yasliymissin gidebilirsin seversin xd

abuzer

abuzer, kaplıca var mıdır ki günübirlik? Sıcak su falan olur, iyi gelir :))

rock n roll

Romatizmalarina iyi gelir ayn

abuzer
1

mobil görünümden çık