İki gündür müşteri hizmetlerine ulaşabileceğim bir link, email, telefon bir şey arıyorum ama kendi sayfalarında dahi yazmıyor. Bizimle iletişime geçin diye bir sayfa yapmışlar, bizi arayın, email atın falan da yazıyor ama bu bilgiler yok. Yani email atın demişler ama email adresini yazmamışlar. Telefon edin demişler ama telefon numarası yok. İnstagram'dan elbette yanıt vermiyorlar.
Aranızda daha önce belli bir email üstünden iletişim kuran ya da başka bir yol izleyen var mı?



 

customer.service@booking.com deneybilirsin

numlock

sitesinde var iste: secure.booking.com

onceki maillerime de baktim: customer.relations@booking.com bu e-mailden yazismisiz

speedy

Speedy, işte bende o linkte hiçbir email adresi gözükmüyor. Ben bir rezervasyon hakkında değil, genel bir soru soracağım.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

@konusma: Evet acikca e-mail adresi vermiyor zaten verdigim linkte. Rezervasyon no vs bilgilerini girdikten sonra site uzerinden soru sorabiliyorsunuz. Muhtemelen dolandiricilar maili taklit etmesin diye acik etmemislerdir. Zamaninda booking'de cok dolandiricilik olaylari yasandi cunku.
O zaman altta verdigim maili deneyin. 2019'da ordan bir soru sormusum, cevap gelmis, ondan sonraki yillarda hep site uzerinden gitmisiz herhalde.

Allah allah telefon no falan da cikmiyor hic, muhtemelen hali hazirda bir rezervasyon yaptiktan sonra gorebilecegiz. Eleman eksikligi falan mi var, kuculmeye mi gittiler acaba? Rezervasyon yaptirmamis kisiyi zaman kaybi olarak goruyorlar sanirim.

speedy

speedy, garip yani su ki hem daha yeni sonlanmis bir rezervasyonum var (check out 24.04'tü) hem de 29.05 girisli bir baska rezervasyonum daha var ama iletisim kismi gene de acik degil. senin verdigin emaile gönderecegim sorumu. tesekkür ederim.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
1

mobil görünümden çık