bizim şirkette bir kaç tane bisiklet ve scooter var mesela, hep duruyor öyle arada koridorda falan turluyoruz. bir arkadaşımın da çalıştığı yerde eğlence odası var, ps5 langırt ve masa tenisi var.

siz de ekstra neler var? ya da arkadaşımın ofiste, eski ofisimizde şu vardı diyebileceğiniz, hoş şeyler neler?


 

bizde belli dönemlerde masör tutuyorlardı, belli bir odayı ona ayırıyorlardı istediğin zaman gidip masaj yaptırtıp geliyordun.

fakat homeoffice e dönünce pek bir şey göremiyorum artık.

ananiyimioguz

Spor salonumuz, bilardo masası, langırt masası ve masa tenisi var. Bahçede çardak ve ayrıca terasta istediğimiz akşam kullanabileceğimiz mangal var))

kaptan memo

gym, langirt, cok güzel manzarali teras.
bana ne faydasi var ama :)

robert bosch

gervekten asiri beyaz yaka silkmesi isler teaserda ciksin diye konulmus. ex is yerim bogazdaydi bahcesinde kahvalti, mangal, yuruyus yapardik. bunlar epeyi iyiydi bircok kuytu alana sahipti kurallara uymayabiliyorduk. her yer curcunayken is yeri her zaman cok sakin ve tertemizdi. gelenler manzarayi sevdigi icin butun gurbetci akrabalari goturdum sirayla manzarada fotoğraf cektim:( simdiki is yerimde tuvalet kagidi olunca seviniyorum^^

ala09

Vallaha bir tane pacman cihazi yapmislardi bizim ürünlerin scrap olanlarini falan kullanarak o var. Onun dışında duş falan var millet sabahlari bisikletle geliyor ya da öğlen kosuya bisiklete gidiyor falan. Ama beni en çok etkileyen şey manzara. Daglara, ağaçlara bakıyoruz direkt güneş ışığı var. O yüzden başka ülkelerden gelenler hep çok beğeniyor.

Onun dışında da şeyler var ama hiçbirini umursamadim açıkçası.

logisticsmanager

benim diyebileceğim bir iş yeri degil ama aile uyemiz memur, calıstıgı bakanlıkta kuaforç terzi, banka subesı var. hala kurum doktoru var. bakanlık kampus gibi yesllikler içinde, buyuk bır lalan uzerınde, aralarda banklarç cafeler, cardaklar, havuzcuklar var.
benim işyerimin benim için artısı tamamen benim pozisyonum için kuralsız olması. gelmeme gitmeme tatilime kimse karısmıyor. maaslı calısan degil de freelancer gibiyim.
maaslı olmamak bazen zor, memur olan 9 gunluk bayram tatılınde nobet yok dıye sevınırken, ben 9 gun boyunca calısmayacagım ıcın bırıken ıslerı ve kazanamayaxagım parayı dusunupyorum.

mavicorap

biz remote'uz bi halt yok haliyle. öncesinde 15 yıla yakın özel sektörde çalıştım, bana sunulan hiçbir fırsat mesai saatinde gidip sevdiceğime sarılıp 20-25dk uyuyabilmenin keyfini vermedi. 2 yıldır bu şekilde çalışıyorum asla ofise dönesim yok. tabi ben ev kuşuyum, başkasına cazip gelmiyor olabilir.

nolmus yani

Remote olması

mirty
1

mobil görünümden çık