Ellerimde parmak dışları, tırnak kenarları, parmağın etli kısımları, avuç içlerim soyuluyor iki haftadır. En son yıllar önce üniversiteye başladığımda böyle olmuştu stresten, bir daha da olmadı. Şu an stres yaptığım ciddi bir durum da yok aslında, stabil yaşıyorum.

ibb.co
ibb.co

Bepanthol sürüyorum her gün birkaç kere. Ara ara vazelin, günde bir defa da sarı kantaron yağı sürüp bekletiyorum. Hiçbir değişiklik olmadı. Cildiyeye gidemeyeceğim bu aralar yoğunluktan ötürü. Bir öneriniz var mı sizin?

 

Fazla el yıkamaktan oluyor bende de

substituent

Bulaşık detarjanininiza bakın. Benim eşimde de olduğu zaman hep bundan çıkıyor. O yüzden hassas ciltler için kullaniyoruz.

logisticsmanager

mevsimsel olabilir. sık sık nemlendirici kullanın.

kişisel bakımda kullandığınız ürünlerden olabilir. kullandığınız şampuan, sabun, duş jeli, el sabunu ürünlerini gözden geçirin.

çıplak elle kullandığınız kimyasal içerikli temizlik ürünleri kaynaklı olabilir. bir süre bulaşık, çamaşır deterjanları ve diğer ev temizlik ürünleriyle haşır neşir olurken eldiven kullanın.

tnz

Egzaman var.

Yourcousinmarvinberry

Aynı senaryo bende de var. Cildiyeci teşhisi soğuğa bağlı egzamaydı uzun yıllar önce. O zamanlar reçetesi yazılabilen bir nemlendirici vermişti. Sıvı sabun ve deterjan kullanımında coşuyor.

Geçenlerde bepanthenin sensidermini kullandım, ı ıh bana mısın demedi. Eczaneye gittim dedim beyle beyle. Travazol verdi, ucuz da bi şey. Günde 2 kere kullan dedi ama 1 defa yatarken sürsem bile işe yarıyor.

Tabi şu temizlik ürünlerini hayatımızdan çıkaramadıkça tekrarlıyor :/

beetlejuice
1

mobil görünümden çık