Çok küçük bir evde yaşıyorum. Bu yüzden artık eşyalarımı azaltmam gerekiyor. Bu yüzden kitaplarımı tarayıp sanalda saklamak istiyorum.

1) En hızlı bunu nasıl başarabilirim?

2) Kitapların birleşim yerini maket bıçagı ile kesebilirim. Bu işimi hangi ölçüde kolaylastirabilir ? ( Kitaplarımı ucretsiz verebilecegim birileri yok bulunduğum yerde. Bu yüzden taradıktan sonra geri dönüşüme gidecek. )

3) 200 tane kitap vardır. Tarayıcım yok bu arada :/

 

Kitaplarınız çok eşsiz şeyler değilse internetten PDF ya da epub bulup indirmeniz daha kolay değil mi?

Geri dönüşüm yerine yağmursuz bir havada parkta bir banka bırakıp üstüne de "kitapları alabilirsiniz" yazsanız birileri alır. Hatta biz bir ara artık evde durmasını istemediğimiz kitapları apartmanın güvenlik kulübesine bıraktık, komşular istediklerini aldı.

kobuzchu kiz

zaman kazanmak için önce ilgili kitapların pdf vb. formatlarını aramayı deneyin. İnternette hazır bulunan bir kitabı tekrardan taramak gereksiz zaman kaybı olur.

Kitap sayfalarını tek tek ayırmayla aynı anda önlü arkalı tarama yapan bir scanner ile elektronik kitapları hazırlama açısından daha hızlı olur.
Tek taraflı tarama yapan cihazlarda mecburen manuel olarak sayfanın diğer yüzüne geçilecek.

diyecevaplandı

Bir ara bu işle ilgilenmiştim yaklaşık 100 sayfalık bir kitabı dijitalleştirmek 1 günümü komple alıyordu. Yani kolay bir iş degil.

limonlu eksi

Benzer sorunu yasamistim

Bir tane kindle aldim

Kitaplatimin pdf yada epub formatini bulup indirip attim icine

Cebimde kutuphanem hayirli olsun

Zetnikov
1

mobil görünümden çık