Merhaba. Katlanan telefon kullanan var mı? Kullanmak zor olmuyor mu? İlginç bir şekilde bu tip telefonlar yıllardır var ama çevremde hiç görmedim. Daha ilginci otobüste falan da görmüyorum. Sizin çevrenizde var mı? Ne avantajı var?




 

samsung zfold mesela 50bin küsür civarında fiyat olarak. otobüste zor tabi.

zflip var bir de ama bence o çok mantıklı değil. zfold açılınca mesela tablet gibi oluyor. zflip ise eski kapaklı motorola telefonlar gibi.

NightBringer

valla yarı fiyatına verseler kullanmam. bi avantajı da yok. eksisi çok.

jelly bear

samsungun yaptığı reklamın romantizminden etkilenip almaya kalkmayın. gerçekten hoşunuza giden bir özelliği varsa o zaman alın. bildiğim kadarıyla ipxx sertifikalarında tek eksiği toza karşı dayanımın bir tık düşük oluşuydu. Yani suya karşı dayanımı iyi ama toza karşı eh. Ekranı S serilerinden daha canlı ve parlak gözüküyordu. Katlanmasının avantajı cepte az yer kaplaması ama kalınlığı da hatırı sayılır ölçüde var. Masaya koyduğunda görüntülü görüşme vs yaparsan telefonu bir şeye dayamadan kullanmak güzel bir özellik. Geriye başka bir artısı kalmıyor. Samsung reklamda yüzü güzel bir kızla, sanki bir olmazsa olmaz ihtiyaçmış gibi tanıtarak reklam yaptı. Alır mıydım? Alırdım eğer şu an ki telefonumun eski ve yetmeyeceği bir konumda olsaydım. Yurtdışında otobüste en çok gördüğüm telefon iPhone'du. Katlanırmış falan filan hikaye orada.

Huan8
1

mobil görünümden çık