Kablonet modemimle surekli internet baglantisi kopusu yasadigim icin(kablolu da olsa) bir router almak istiyorum. Ama 400 liraya da var 1200 liraya da 4000 ve ustu de. Simdi bunlar arasinda ne fark var acaba?




 

Kablonet var. Linkini verdiğim ürünü aldım. Birkaç kişiye de aldırdım. Hepsi dua ediyor hala bana.


www.hepsiburada.com

Take it away honey

Genisletici bende de var ama internet kopusuna care olmuyor, sadece rezil sinyal mesafesini cozuyor ama internet kopunca bu da gidiyor.

floydian

pahalı modem ile ucuz modem arasındaki en belirgin farklar destekledikleri bant genişlikleri ve maksimum cihaz sayılarıdır. wifi sinyali olarak antenli olanlar daha iyi performans gösterir. pahalıların dhcp serveri daha iyi çalışır ip çakışmalarından kaynaklanacak problemlerin önüne geçer. bazıları paket filtreleme ve loglama özelliklerine sahiptir.

hem yeni nesil olsun hem de güzel olsun isterseniz ZYXEL VMG3625-T50B kullandığım ve olumlu feedbackler aldığım bir modem.

bravoteam

internet bağlantısı kesiliyorsa modeminizle alakalı olmayabilir, ilk önce kablonet'i arayın gelsinler veya uzaktan kontrol etsinler. sonra masraf yapın. yeni modem alırsınız, altyapı ile alakalı bir durumda boşa para vermiş olursunuz.

malheiros
1

mobil görünümden çık