(6) 

iyi excel bilgisi yalan mı oldu?

floydian #1582585 
yıllarca excel ile uğraştım öğrenmeye çalıştım falan ama geçen karmaşık bir formüle ihtiyacım oldu, dedim dur chatgpt'ye isteklerimi yazayım ve tek seferde bana formülü hazırladı. artık uğraşmaya gerek yok mu acaba öğrenmek için sizce?
(1) 

Exxen paylasiliyor mu?

floydian #1581655 
Yani arkadas bana sifresini verse o izlemedigi zamanlarda kullansam tespit edip hesabi ucurma gibi bir olay oluyor mu?
(2) 

Kürek cekerken ne giyilir?

floydian #1580723 
Ceken varsa ozellikle sormak istedim. Dumduz esofman tshirt olur mu? Ayakkabi mi giyiyoruz peki o nasil oluyor? Islanma ne kadar oluyor onu bilmedigim icin emin olamiyorum.
(2) 

Elektrikli dis fircasi tavsiyesi

floydian #1580230 
Yillardir oral b'nin giris seviye cihazini kullaniyorum. Sanirim 10 sene kadar oldu, manual fircaya hayatta donemem bu da galiba artik pil konusunda tekliyor. Almisken iyi bir sey alayim diyorum ama asiri cok cesitleri cikmis. Sizin kullanip memnun oldugunz model var midir?
(6) 

Bu psikolojimin sebebi ne?

floydian #1580162 
Bu hep olan bir sey ama yine basima gelince bu sefer bunu cozmem asmam lazim diye taktim. Simdi soyle ki yanimda birinin basina bir sey geldiginde ben de kendimi suclu hissediyorim.

Somut ornekle aciklayayim, bugun biriyle ciktik 2ser bira ictik. Cagiran da oydu, araba da onun kullanan da o. Hemen polis cevirmesi denk geldi ve ehliyeti alindi. Bunun benimle hicbir alakasi yok biliyorum ama yine de assiri vicdan azabi cekiyorum ve canim sikiliyor. Sizce neden oluyor bunun kesin benim bilmedigim bir sebebi vardir ama nedir?

Cosa termostat kombiyle niye iletismiyor olabilir?

floydian #1577574 
Eve geldim baktim wifi baglantisi kopmus. Tekrar bagladiktan sonra alevleme yapiyor gorunuyor ama kombiye gitmiyor bu emir kombi kafasina gore calisiyor devre suyu sicakligina gore. Oneriniz var mi?
(2) 

Masaustu pc ile tvden oyun oynamak

floydian #1577260 
Gecikme olmadan, yeri gelince elime kolu alarak, pc farkli odadayken oynamak mumkun mu? Mumkunse ne tur bir yatirim gerekiyor?
(5) 

dyson'lar(süpürge) hiç indirime giriyor mu?

floydian #1575323 
yoksa gidip bosch alacağım galiba.
(4) 

Kalorifer petegi su akitmaya basladi

floydian #1572248 
Bi anda petekten islik sesi gelmeye basladi gittim baktim su akiyor ama vana baglanti yerlerinden degil daha ortaya yakin. Neden olabilir bu? Petegin kendisinde bir problem var sanirim degil mi?
(3) 

Ankara askerlik alisverisi

floydian #1572100 
Bedelli icin yesil don tshirt corap cuzdan yani bilumum malzemeler almam lazim da, Ankara'da bu alisveris icin nerelere gidebilirim?
(10) 

Ankara'da oturmak icin ev nereden alinir?

floydian #1571842 
Butce cok yuksek degil o yuzden eski ev iyi mahalle, yeni ev kotu mahalle her kombinasyonu degerlendiriyorum. Sizin bakacaginiz yerler mahalleler neresi olurdu?

Ankara'da en bol cesitli adidas magazasi

floydian #1571181 
Nerede? Sorma sebebim, online magazarinda fiziki magaza stoklarina dair hicbir bilgi olmamasi
(7) 

Ev sahibim ara bulucuya gidecegim diyor

floydian #1570580 
2.5 yildir oturuyorum. Kiram 1 gun bile aksamadi. Ilk sene tufe oraninda, 2. Sene tufenin dahi ustunde zam yapildi. Aradi kira dusuk kaldi ara bulucuyua gitmeyi dusunuyorum dedi, ben de hemen gidin deyip kapattim. Tabii arada birkac kelam daha etti iste ikimiz de zararli cikariz bosuna masraf orta yol bulalim falan diye. Diyelim ki olta atmadi da cidden gitti, yapmam gereken bir sey var mi?
(2) 

Diablo 2 vs Diablo 4

floydian #1570288 
Ben baya uzun yillardir diablo 2 oynarim. Diablo 4u cok merak ediyorum ama biraz pahali. Diablo 2 tutkunlari pek sevmemisler deniyor da sizin yorumunuzu merak ettim, 1000 liraya deger mi?
(4) 

Ucuz router / pahali router farki

floydian #1567481 
Kablonet modemimle surekli internet baglantisi kopusu yasadigim icin(kablolu da olsa) bir router almak istiyorum. Ama 400 liraya da var 1200 liraya da 4000 ve ustu de. Simdi bunlar arasinda ne fark var acaba?
(7) 

2020 haziran ayindaki arac fiyatlari

floydian #1567342 
2. El olarak nasildi birkac ornek bulmaya calisiyorum da bulamadim. Aklinizda kalan bir seyler varsa paylasir misiniz?
(3) 

Deep turkish web gosterisi nasil?

floydian #1567152 
Ankaraya geliyorlarmis ama biletlet 350 tl? Biraz sasirdim acikcasi. Giden var mi deger mi nasil bir gosteri merak ettim bilet parasini gorunce.
(7) 

Sizce araba almak icin ocak sonrasini beklemek

floydian #1566779 
Mantikli mi? Fiyatlar sabit kalir mi 2. El dusuk segmentte? Su an mesela 350binlik falan bakiyorum ocakta da 350bine ayni araclar olur mu ne dusunuyorsunuz?
(1) 

Ekstreye yansiyan depozito bedeli geri odenirken?

floydian #1566664 
Araba kiralamistim depozito cekildi karttan ama ekstrem de kesildi. Simdi o bedel geri dondugunde nasil olacak kredi kartimin guncel donemine arti olarak mi yansiyacak?
(12) 

Kablonet sizde de ara ara kopuyor mu surekli?

floydian #1566631 
Gunde sirf benim denk geldigim gunde 3-4 defa internet birkac dakikaligina gidiyor. Sizde de oluyor mu bu? Modemden oluyor gibi geliyor bana ama nasil anlarim? Daha once kabloneti cok darladim ama bir cozumu olmadi.
(3) 

araç galerileri taksit yapıyor mu?

floydian #1566614 
meraktan araba piyasasına bakarken bir galeriden ilan x lira peşinatla falan diye yazmış. galeriler araçlarda taksit yapıyor mu yapıyorsa nasıl yapıyor?

faizleri nasıl oluyor bankadan uygun değildir herhalde di mi?
(10) 

Izmir disinda bi yerde yenemeyecek yemek

floydian #1565956 
Aksam yemegi icin izmir'de ne yesek baska bir yerde yiyemeyecegimiz?

Her turlu oneriye acigiz hani pizza burger bile tamam eger baska sehirlerde dahi boylesi yok diyorsaniz
(10) 

Izmir merkezde en iyi boyoz

floydian #1565596 
Nerede yenir sabah kahvalti icin?
(1) 

gitarcılara sorum var, picking elinizi nasıl konumlandırıyorsunuz?

floydian #1562062 
eskiden biraz gitar çalardım ama bayağıdır elime almamıştım. şimdi bir süredir tekrar ugrasıyorum baya vakit ayırıyorum bol bol egzersiz falan.

ancak pena tutan elimle ilgili içime sinmeyen bir şeyler var gibi tam çözemediğim. ben yüzük ve serçe parmağımı pickguard'a dayayarak çalıyorum. böyle 1-2 tel arasında gezinen egzersizlerde hiç problem yaşamadım ancak teller arasında çok hızlı gezinen bir solo calıyorum su an ve alternate picking'i sanki zorlaştırıyor gibi gelmeye başladı bu durum.

her telde 1 nota vurup bir alt veya üst tele çıkarken cidden zor oluyor sanki.

neyse, siz nasıl tutuyorsunuz elinizi? bir yerlere yaslıyor musunuz? neyi yanlış yapıyorum acaba? çok fazla youtube videosu da izledim, şu avuç kenarını köprüye dayama tavsiyesi teoride güzel gibi geliyor ama ben nedense uygulayamıyorum. oraya dayadığımda, köprüye çok yakın penalıyorum bu sefer de.
(1) 

gitar için en iyi tab uygulaması hangisi?

floydian #1561751 
eskiden guitar pro vardı. güzel tab notasoynu vardı full bent yarım bent susları falan gösteriyordu. hala guitar pro mu bu işin şahı?
(2) 

araç kiralamada kredi kartından sonradan taksit yapılır mı?

floydian #1561225 
araç kiralama için neredeyse hiçbir yer taksit yapmıyor. yapan da 3'e bölüyor en fazla ama orada da araç kiralamanın ücreti çok fazla. sonradan taksit yapılabiliyor mu peki karta?

bir diğer sorum da, ödeme ne zaman çıkıyor karttan? aracı almadan önce mi öyleyse ne kadar önce?

Ankarada guzel acik havuz var mi?

floydian #1560693 
Boyle yesillikli falan duzgun nezih bir havuz ariyorum gunubirlik gidilebilecek
(1) 

Araba kiralamada ucreti odeyince ilerdeki zamlardan etkilenmek

floydian #1560679 
Agustos sonu araba kiralamasi yapacagiz tatil icin, simdiden kiralamayi yapip odemeyi yapsak zamdan etkilenmeyiz degil mi? (Doviz yuzunden zam gelir endisesi malum)
(3) 

Eski playstationcilar bir sorum var ps plus ile ilgili

floydian #1560553 
Malum bu ps plus extra falan nimet gibi servis. Zamlanmadan once bilgi geliyor mu yoksa cat diye zamlaniyor mu? Hani bilirsem uzatirim diye soruyorum bosuna simdi erkenden uzatmamak icin

Ankara verilik yatak

floydian #1559961 
Yatas cool action 160x200. Ihtiyaci olan varsa sorunsuz bi yatak. Ben fazla yumusak diye degistirdim ama yatsan yatilirdi hala.
(2) 

Yaz sonu deniz tatili icin yer onerisi

floydian #1559851 
Ariyorum.

Her turlu onerinize acigim. Sessiz sakin nezih ve guzel deniz ariyoruz.
(1) 

Kira zamminda ara zammi gormezden gelmek

floydian #1558093 
Bir seyi merak ediyorum, benim kiram 1000di diyelim ki, ara zam rica etti ev sahibi ve 1500 oldu. 1 sene gecince zam doneminde de zammi 1500den degil de 1000den hesaplayip gondersem hukuki olarak haksiz olur muyum?

Sorma sebebim de, 2600du bu haziranda, aralikta 3000 olsun mu dedi olsun dedim. Simdi ise 6binde diretiyor. Ben de en son 5000 dedim hazirana dogru tekrar konusalim dedik kapattik. Simdi telefonda 5000 olmaz diye cirkinlesirse 2600 uzerinden yuzde 25 gonderip ben de cirkinlesmeyi dusumuyorum.
(1) 

Aranizda ozel ing dersi veren veya alan

floydian #1557966 
Var mi?

Biraz ek gelir olur diye boyle bir dusunce var aklimda.

Hic ders de almadim ders de vermedim, tek vasifim cok iyi ingilizce bilmek. Ozel ders nasil verilir nasil ogrenebilirim?

Ankara verilik esyalar: yatak, baskul, utu masasi, camasirlik

floydian #1557949 
Baskul sinbo elektronik sorunsuz.
Yatak 160x200 yatas cool action 7-8 senelik sorunsuz. Biraz yumusak diye yeni yatak aldim ama yatsan yatilir bir problemi yok.
Camasirlik ve utu masasi eski idareten kullanilir yeni bir sey alana kadar.
(4) 

Hangi yunan adasi bayram tatili icin?

floydian #1556560 
Ege taraflarindan veya balikesir canakkale falan o taraflardan gunubirlik bi adaya gecme dusuncemiz var. Hangi ada guzeldir?
(3) 

Dis hekimi veya all on four implant hk. bilgisi olan

floydian #1556325 
Var midir acaba aranizda?

Annemin disleriyle ilgili ciddi bir operasyon durumu var. Kemik ve dis yapisi da baya sikintili. Birkac doktora gorundu hepsi implant tutmaz vs gibi seyler soyledi. Sadece bir doktor all on four yontemiyle yapariz tutar diyor ama o da cok tuzlu oluyor o yuzden de bi kafa kariskligi var. 145-170 arasi tutuyor all on four yontemi. Ben de ekstra fikit almaya calisiyorum o yuzden. Ne bilgi varsa edinme calisiyorum. Tesekkurler.
(6) 

Tamamlayici saglik sigortasi teklifi nasil?

floydian #1555955 
Sirket allianz'dan yenilemis. Teklif su:

Sgk ile anlasmali hastanelerde gecerli, limitsiz yatarak, 6 kez ayakta muayene, tahlil 4637 tl. 2551 lirasini biz oduyoruz gerisini sirket.

Bana cok geldi ama faydasi da cok gibi emin olamadim. 6 kez ayakta cok az degil mi?
(1) 

Banu Berberoglu'na noldu?

floydian #1555649 
Bilen var mi ne yapar ne eder niye hic sesi cikmaz? Gece gece aklima takildi biraz bakindim ama pek bilgi yok.
(1) 

Ankara'da implant icin dis hekimi onerisi

floydian #1555420 
Olan var mi? Annem kapsamli bir operasyon yaptirmak istiyor ben de isinde iyi birileri var midir diye sormak istedim.
(5) 

mavi jake pantolonların yıkanınca çizgi çizgi renk atması?

floydian #1555408 
aranızda jake pantolon kullanan var mı? ilk kez aldım geçenlerde, ilk yıkamadan sonra bir sürü çizgi çizgi renk atması oldu üründe. götürdüm, çalışan lagaluga yaptı yok yumuşatıcı mı kullandınız falan filan diye sonra da hediye çeki vermedi zorla değiştirtti ürünü vaktim yok diye kabul ettim.

başka renk aldım, onu da yıkadım ve yine çizgi çizgi renk atmaları oldu. bunlar dalga mı geçiyor bizle yoksa ben mi çok şanssızım?

40 derecede(önerilen derece) yumuşatıcısız yıkadım. bir sürü kanvas, kot pantolon falan yıkadım hiçbirine bir şey olmuyor da neden bunlar böyle?

hatta google'a yazınca şikayetvar'da da çıktı benzer şikayetler:

www.sikayetvar.com

e bunlar bu pantolonu niye hala satıyor veya nasıl satıyor?

Ceva lojistik teslimat sureci

floydian #1555207 
Nasil isliyor? Urun kargoya verilmis dun ama ben ofisteyim hep ve evde alabilecek kimse yok. Arefe gunu getirme, aksam 7den sonra getirme, haftasonu getirme gibi opsiyonlari oluyor mu tecrube ettiniz mi hic?
(4) 

Ikea yatak kullananlar

floydian #1554818 
Ne kullaniyorsunuz ve yine olsa yine alir misiniz?
(2) 

Excel'de ileri seviye ogrenmelik seyler

floydian #1554440 
Is geregi baya gelistirdim kendimi. Biraz ileri seviye bir seylere ayrica kendim bakayim istiyorum ama ne olmali bu konu sizce?

Macro bilmiyorum mesela ve ilgimi cekiyor ama baska ne olabilir? Cunku macro su aralar pek isime yarayacak bir sey degil.
(3) 

kaliteli yastık?

floydian #1554343 
yastığımdan hiç memnun değilim. artık bu sabah berbat bi boyun ağrısıyla uyanınca bi yastık almaya karar verdim. tabii bir yastığa 1000 lira üstü vermek de garip geliyor.

iyi yastığı nasıl anlarım da alırım?
(1) 

gitar jakında kalite fark ediyor mu?

floydian #1554340 
yoksa yarın gidip en ucuzunu alacağım. evde pratik için kullanacağım sadece.
(9) 

Kedim mal mi?

floydian #1554263 
Bir suru sey denedim. Neye su koyarsam koyayim suyu hep yere dokuyor. Kap komple bosalinca da gidip kabin dibindeki 3 damla suyu veya yerdeki sulari yaliyor.

Tekrar su doldurmazsam 1 2 saat icinde kabina sert sert vurmaya basliyor. Dolduruyorum gidip kana kana ictikten sonra tekrar dokuyor.

4 yildir bende, 4 yildir boyle.

Elektrikli cesme aldim onu baya uzun sure duzgun kullandi ama onun da hassas noktasini kesfetti artik onu da kullanamiyorum.

Napcam ben?
(2) 

Yazin kullanmalik ufak erkek cantasi

floydian #1554096 
Soyle baba isi olmayan, ufak tefek ivir zivir koyabilecegimiz erkek cantasi ne olabilir? Sirt olur, omuz olur, bel olur. Her sey olur.
(7) 

2. El piyasasi neden boyle olmus, fakirlik mi?

floydian #1553907 
Bikac haftadir yuzlerce gitar ve amfi ilanina baktim. Daha once defalarca 2. El gitar ve amfi aldim sattim. Sifir fiyatinin en fazla 2/3 hatta genelde yarisina alinir satilirdi. Simdi bakiyorum sifiri 12k olan seye 9.5k istiyorlar. Fiyat dustukce fark daha da azaliyor. Sifiri 4 olan bir urun en ucuz 3500e mesela.

Hayir sifir aliyosun kargoyla kapina geliyor taksit oluyor falan. Bu insanlar satmak istemiyor mu aslinda? 10 yasindaki bi cocugun ekonomi bilgisine sahip hic kimse boyle bir ticarete girmez ki. Adam gitmis en pahali satis fiyatini baz almis. O kadar salaklar ki bi akilli kendileri mk saniyorlar anlamiyorum valla.

Baska urunlerde de boyle mi 2. El piyasasi?
(2) 

Ek para(ek hesap) faizi nasil hesaplaniyor?

floydian #1553488 
Yani diyelim ki bugun 0 liram var ve 10k cektim ek hesaptan. 10 gun sonra 20k lira girdi 10 gun sonra ise 15k cikti.

Illa bu ornek ustunden olmak zorunda degil tabii. Sadece kredi karti nakit avans mi daha mantikli yoksa ek hesap mi onu anlamaya calisiyorum.
(13) 

kahve tüketiminiz ne kadar?

floydian #1531348 
tek kişi olarak 1,5 ayda 1kg kahve tüketmişim. düşününce vay anasını çok mu acaba dedim.

sizde nasıl durumlar?
12345678  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık