(2) 

Android icin internetsiz calisacak oyun

floydian #1197926 
Bir saatlik falan boslukta oynamalik bir sey ne onerirsiniz?
(2) 

kakao nasıl tüketilir - marketteki kakaolar gerçek mi?

floydian #1196736 
kakao tüketmek istiyorum. nasıl tüketirim kısmını belki doğaçlama ile kendim çözerim ama bu marketteki toz kakaolar bildiğimiz gerçek kakao değil mi yani hile var mı bu işlerde?
(2) 

sütlü türk kahvesi - maple syrup

floydian #1196689 
nasıl olur? bir kahvecide deneme yapacağım da pek yaratıcı değilim aklıma bu geldi ne düşünüyorsunuz?

siz olsanız nasıl yapardınız? kahveyi süt ile mi pişirirdiniz yoksa su ile pişirip sonradan süt ve maple şurubu mu eklerdiniz?
(1) 

amazon wishlist

floydian #1115756 
buraya attığım ürünlerin fiyatında düşüş(veya artış?) olunca mail geliyor mu şu listinizdeki ürün şöyle oldu falan diye.
(17) 

biranın yanında fıstık vs. getirmeyen mekanlara

floydian #1115754 
siz de uyuz oluyor musunuz? zaten baya yüksek karla satıyorlar içkileri, üstüne fıstık denen şeyi zaten azcık bir şey getirecekler ki bedava gibi bir şey o kadarcık fıstık ama onu bile getirmiyorlar. sipariş verince de bi avuç şeye 5 lira yazıyorlar. çok ufak hesapların adamları gibi geliyorlar bana, halbuki her bira söylediğimde azcık bi fıstık getirse 2 içiyorsam 3 bira içerim daha keyifli olacağı için.

bu düşüncelerimi paylaşan arkadaşlar olarak fıstıksız birayı kınıyoruz kampanyası başlatabiliriz.
(8) 

saatte çelik kordon mu deri kordon mu?

floydian #1115135 
sizce hangisi ve neden?
(3) 

tommy hilfiger'a alternatif saat markası

floydian #1114788 
şöyle çok tuzlu olmayan bir saat alayım diye saatlere bakınıyordum da tommy hilfiger dışında neredeyse başka markada hem fiyatı uygun hem tasarımı güzel saat bulamadım desem yeridir valla. sizin böyle tommy'nin alt orta fiyatlarındaki saatlere alternatif bir saat markası tavsiyeniz var mıdır?

sadece örnek olması açısından da istediğim saat tipi kabaca böyle bir şeyler.

macys-o.scene7.com
(2) 

gittigidiyor.com bütün siparişleri görmek

floydian #1114786 
buradan yaptığım bütün siparişleri göremiyor muyum 3-4 yıl öncesi olsa bile?
(1) 

video düzenleme programı(aslında sadece yazı eklemek istiyorum)

floydian #1114767 
bir video var. ben bu videoya altyazı eklemek ve birkaç yerine de mesela kenara köşesine falan notlar eklemek istiyorum. hangi programı kullanayım çözmesi çok zor olmasın hemen yapmam lazım da.
(13) 

en sevdiği şarkıcı demet akalın olan demet akalın fan'ı insan hakkında

floydian #1114364 
ne düşünürsünüz?
(13) 

sabah dişlerini kahvaltıdan önce fırçalayan insanın amacı

floydian #1112031 
Nedir?
(16) 

en sevdigi yemek pizza olan insan hakkinda ne dusunursunuz?

floydian #1111443 
Sb.
(10) 

bu moka pot denen alet neden bu kadar pahalı?

floydian #1082025 
www.bestcoffee.com.tr

basit bir şey altı üstü neden bu kadar pahalı hep? daha ucuzu yok mu? ucuzunun ne gibi kötü yanları olur bu bialetti markasına göre ki sanırım en iyisi?
(1) 

ege taraflarında otel tavsiyesi

floydian #1080191 
bayram tatili için kaçmalık bi yer bakınıyorum da yerler şimdiden dolmuş, ege taraflarında böyle 5 yıldız her şey dahil süper lüks değil de kaliteli ve güzel bir ortam, daha mütevazi bir yer bakınıyorum. tabii çok da mütevazi olmasın. önerilerinizi bekliyorum.
(11) 

ortanca hanım ne lan

floydian #1060819 
eksisozluk.com

kuma falan mı diyor. öyleyse bunu nasıl bu kadar rahat diyebiliyor?
(5) 

3. dalga kahveciler

floydian #1046791 
neden bunlarda(en azından benim gördüğüm kadarıyla) kahveyi kulpsuz şeffaf bildiğin su bardağı ama az daha şekillisi bardaklara koyma olayı var? bilen var mı?
(1) 

android media player

floydian #1046137 
spotify üyeliğimi iptal ettim ve torrent'e geri döndüm. hangi player'ı tavsiye edersiniz, android'in kendi player'ı leş çünkü.
(3) 

video çekimi için cep telefonu sabitleyici aparat

floydian #1043086 
böyle bir şey var mı? telefon kamerasıyla video çekmek istiyorum ancak sabitleyip bir yere koyma şeklinde bunun için de bir aparat arıyorum. teşekkürler.
(2) 

kışın yüzen adam(educatedear) videosunun orijinali

floydian #1043011 
www.youtube.com

nasıl bulabiliriz?
(1) 

facebook sorusu

floydian #1042855 
ben bir facebook açmıştım geçenlerde ancak pek kullanmayı bilmiyorum ve pek kullanmıyorum da. bugün birine mesaj attım bir zamanlar telefon rehberimde numarası olan birisiydi ve facebook'ta arkadaş olarak ekli değil sohbet şeysinin en tepesinde xxx senin rehberinde yazdı. ben üye olurken cep telefonu numaramı vermiştim evet ama numarası artık bende değil ki, hatta ve hatta yeni hattımda hiç ekli değildi numarası. hadi bu konuyu aydınlatalım. teşekkürler.
(1) 

bu tarz şarkı veya bu müzik tarzının adı nedir

floydian #1040806 
www.youtube.com

bu adamların birkaç şarkısını bilirim ve çok da hoşuma gider. nedir bunların yaptığı tarzın veya tavsiyeniz var mıdır bunu sevdiysen bunu da seversin diye?
(11) 

havlu gorevi goren ama incecik hafif kolay kuruyan sey

floydian #1035483 
Nedir? Boyle bir sey gormustum de birinde.
(2) 

abdroid icin foto duzenleme programi

floydian #1033102 
Basit bir sey ariyorum. Renkleri duzenliyebileyim bazi yerlerine firca darbesi atabileyim gerek renk tonu degistirmek gerek baska seyler icin falan. Var mi tavsiyeniz?
(2) 

facebook sorusu

floydian #1033053 
şimdi ben yıllar sonra facebook açtım ama pek kullanmayı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. hemen hemen her şeyi gizli tuttum veya hiç doldurmadım. mesela paylaşımları cart curt falan sadece arkadaşlar görebilsin dedim, bilgilerimi kimse göremesin dedim vs.

asıl soru şu, ben bir gruba bir şey yazdığımda o gruptaki insanlar bunu görebilir di mi ne yaparsam yapayım(görmelerini istiyorum zaten ama bilmeden onun da ayarını kapattım mı emin olamadım)
(18) 

piyango bileti aldiniz mi almadiysaniz neden(bonus soru icerde)

floydian #1031162 
Cikarsa hayallerinizi paylassaniza.
(4) 

ankara'da pazar kahvaltisi icin mekan

floydian #1030596 
Arkadaslar tek bir istegim var yiyecekler lezzetli olsun ve hosca vakit gecirebilelim. Oyle sekilli mekilli mekan sart degil yani. Acik bufe olmasa daha iyi ama olsa da olur. Yer olarak da bahceli taraflari olsa hos olur.
(14) 

dovme ve piercing anketi

floydian #1030543 
Ilk dovmenizi ve piercinginizi kac yasinizda yaptirdiniz(kulak deldirme de sayilir) cinsiyet de belirtirseniz daha da hos olur.

Not: oylesine soruyorum meraktan sadece.
(11) 

bu sene krismis spirit biraz ölü mü?

floydian #1029311 
Hic bu kadar cansiz ve heyecansiz oldugum bir krismis olmamisti daha once. Planlar daha kasim ayindan yapilir soyle eglencez boyle sevisces derdik bu sene ne bir plan ne bir heyecan sizde de boyle mi? Boyleyse neden acaba sizce?
(3) 

ahmet kayanin boyle bi sarkisi var miydi

floydian #1029274 
Eski sevgililer geliyor aklima
Eski sevdicekler gelir akla vs gibi bu temada bir sozun gectigi bi sarkisi vardi ama hatirlayamadim.
(2) 

2 kişi oynamalık custom warcraft III map'leri

floydian #1028951 
neler tavsiye edebilirsiniz? tower def olur castle def olur veya başka fantastik map'ler olur ama en önemlisi 2 kişi oynanabilecek bir şey olsun. şimdi gelip de d-day önermeyin yani.

şimdiden teşekkürler.
(2) 

diz agrisi

floydian #1028545 
Dun gece 3 saat civari ayakta dikildim sabah diz agrisiyla uyandim(doal olarak) yani yuk verince sag dizin agriyor normalde agri yok. yapabilecegim bir sey var mi beklemekten baska?
(4) 

gizli facebook acmak

floydian #1028133 
Facebook kullanmiyorum yillardir ve tiskiniyorum acikcasi ama nalet olsun ki bir iki sey icin acmam cok rahatlatacak islerimi. Yalniz soyle bir sey icin ne yapmaliyim. Aramalarda cikmiyim. Kimseye beni onermesin. Kimseye haber gitmesin ffeys actim diye. Yani genel olarak ben istedigimi bulayim onlar beni bulamasin istiyorum.

Isim olarak diyelim ki adim Kerem Tunceri kerem t. Diye acsam hesabimi bir de crazy_sexksy_boy diye mail acsam bu istediklerim olur mu?
(6) 

5 10 liralik hediye

floydian #1027638 
Rastgele bir cekilis icin herkes hediye alacak da amac rastgele hediyelesme oldugu icin hem ucuz hem her iki cinsiyete de hitap eden bir seyler almak lazim. Ne onerirsiniz. 15 lira falan da olur da pahali olmasin ucuz samimi kullanisli olmali.
(5) 

sizde de oluyor mu?

floydian #1026600 
Bir onceki gece cok az uyku aldiniz ertesi gun kostur kostur butun gun geberdiniz kendinizi evinize attiniz aksama uyumak icin daha erken ama geberiyorsunuz uykusuzluktan saat 9 10 olsun da uyuyayim diyorsunuz ama o saatlee gelince o uyku hali gidiyor. Bu size de oluyor mu oluyorsa neden?
(10) 

aranizda hristiyan(yoksa hiristiyan mi) var mi?

floydian #1026554 
Varsa sorum su. Ben ufacik cocuklugumdan beri inancsiz bir insanim haftaya kilisenin krismis partisi mi ne oyle bi sey varmis ona gidicez de atayiz oldugumu soyliyim mi yani amacim ortami gormek falan. Yeni bir kulturu tanimak. Ya da konsepti bilen varsa biraz ozet gecebilir mi soyle olur boyle olur falan diye ortalikta mal gibi kalmayalim. Arkadas da musluman bu arada sorun olur mu oyle fanatik biri degildir hosgoruludur(ikimiz de oyleyiz)
(9) 

kisin ortasinda bile ter kokan hayvan oglu hayvanlar

floydian #1025915 
Bunlari insan yerine koyamayan bir ben miyim? Insan yerine koyanlar nasil basariyorlar soylesinler lutfen. Yazin olsa hadi yogun bir gun gecirmistir deodorant yoktur yaninda derim falan(erkek icin tabii) sonucta canta yok bi sey yok rahatsiz olsam da sinirlenmem. Ama bu, bunun hicbir mazereti olamaz bence.
(1) 

saglikli iliski oraniniz

floydian #1024929 
Nedir?

Biraz da acayim. Malum gunumuz iliskileri oldukca calkantili; saygidan sevgiden hosgoruden ve bilumum bir iliskiyi saglikli sekilde yurutmek icin gereken niteliklerden yoksun. Kimi iliski kiskancliktan kimisi aldatmaktan kimisi konusarak cozulebilecek sorunlari ice atip atip konusmamaktan bitiyor peki ya saglikli iliskiler? Yani gayet guzel bir iliskiye basladiniz zaman gecti ve fark ettiniz ki karsi tarafla eskisi gibi mutlu degilsiniz ve artik birlikte olmak istemiyorsunuz bunun bilincine varip da sorunsuz saygi cercevesinde ayrildiginiz(devam eden de olur tabii) iliski oranini soruyorum(kabaca)
(2) 

film gurularini biraz terletelim

floydian #1024432 
I originsteki esas oglanin ilk esmer sevgilisiyle olan iliskisi var ya hani seyrettiyseniz bilirsiniz hem baslangicini hem sorunlari vs. Daha fazla detay vermiyim izlemeyenlere spoiler olmasin diye o tarz bir iliskinin islendigi kismen veya tamamen olabilir film onerisi ariyorum.

Bir de gone girldeki gone girlumuzu biliyorsunuz. O tarz bir sey de olur.

Isin temeli biraz gerginlik katsin biraz drama katsin isin icine romantizmdem ibaret olmasin.

Kendimi tam anlatamamis olabilirim ama isin uzmanlari umarim anlamistir bu sade sinemaseverin beklentilerini.
(1) 

piyasadaki en hafif patates ve/veya misir cipsi

floydian #1022202 
Hangisi? Hafif derken az yagli olsun ama daha da onemlisi az tuzlu olsun. Cesnili olup olmamasi onemli degil tuzu az olsun yeter. Bir de kolay ulasilabilir olmasi tercihim.

Aslinda en guzel cips su doritosun sosla yemek icin cikardigi sade misir cipsiydi bence onu bulsam stok yaparim valla. Bulunuyor mu hala o cips?
(2) 

kahve makineleri neden cok pahali?

floydian #1021959 
Bu espresso yapan sut kopurten makinelerden bahsediyorum tabii. Neden bu kadar pahalilar cok mu zor yaptiklari is?
(4) 

soguga karsi hangi pantolon kumasi

floydian #1021685 
En sicak tutar? Keten kanvas kot?
(9) 

hangi filmi izliyim

floydian #1020965 
Ex machina
Gone girl
I origins
The imitation game
The purge anarchy
Birdman
Moulin rouge
Chappie
Project almanac
Mad max(79 olan evet izlemedim)

Simdiden tesekkurler.
(23) 

kaliteli kot pantolon

floydian #1020665 
Mavi diyeni islak sopayla... hangi marka ve modeli? Yani hocu su marka kaliteli su modeli de cok hos derseniz degerlendiririm mutlaka. Boru paca lutfen. Boru paca yapismayan ama cok bol da olmayan pacaydi di mi?
(2) 

hafif bas agrisi ve alkol

floydian #1019205 
Yorgunluktan kaynakli hafif bi sersemlikle beraber bas agrim var hafif. Gidip bi bira icsem daha kotu yapar mi sizce?
(2) 

tarkan napiyor?

floydian #1018901 
Bilen var mi? Asil merak ettigim bu adam turkiyede mi yasiyor amerikada mi?
(4) 

x ray zararli mi

floydian #1018425 
Hep sorcam unutuyorum alttaki duyuruyu gorunce aklima geldi.

Her gun en az 2 3 defa xray cihazindan gecmem gerekiyor bunun bir zarari var midir merak ediyorum.
(4) 

havuzdan cikinca hasta olmamak icin nelere dikkat etmeli

floydian #1017787 
Havalar iyice sogudu ve ben havuzdan cikinca tirsmaya basladim. Ancak her zaman gofret gibi de giyinemiyorum ve havuzdan cikinca 10 dakika kadar yurumem gerekiyor. Hasta olmamak icin neye dikkat etmeli bere taktik montu boynumuza kadar cektik burundan nefes aldik baska?
(20) 

bir isveren olsaniz hangi duyurucuya

floydian #1017445 
Is verirdiniz?

Ben der meister'a en yetkili pozisyonu verirdim.
(2) 

bir gun daha gecmiyor ki spotify beni sinir etmesin

floydian #1017136 
En son bi guncelledim bunu ve o zamandan beri calisirken rastgele kapanmaya basladi. Sizde de var mi boyle bir durum?
(17) 

meyve sevmeyen var mi

floydian #1016462 
Ben sevmem ve herkes de sasirir buna. Daha bi tane ben de sevmem diyen gormedim. Hele muz eyvah eyvah muza laf ettim mi linc ediliyorum. Var mi bari burda benim gibi birileri.

Ekstra soru: meyvenin nesini seviyorsunuz?

mobil görünümden çık