gerçekte çok sıktı artık bu durum. 5s,6,11,12 sırayla kullandım. geçen sene bile 11'in şarjı biraz bozmaya başlayınca 12'ye geçtim şimdi 12'nin şarjı bir gün çıkarmamaya başladı. hele google maps'i açıp bir yerlere gitmeyi vereyim iyice rezil ediyor tüm günümü. kardeşimde 14 var, tamam o biraz fazla kullanıyor o bile bazen şarjdan muzdaribim diyebiliyor.

cidden bıktırmadı mı nedir bu? güncellemeleri keselim mi ne yapalım? androide geçmek istiyorum cidden ya. adamların çözümü şu "ya her 2 senede bir yeni cihaza geçeceksin ya da 1500$'a en üst versiyonu alacaksın onu da 3 sene kullan"

çok uzun yıllar stabil olması takdire şayan ama ben 1 sene kullandıktan sonra sürekli çok hızlı tükenen bir telefon istemiyorum gerçekten de. androidde durum nedir? yok mu iyi bir cihazı bunların? geçen bir arkadaşın samsung s20 ultra mıydı neydi bişeyini kurcaladım berbat bir kamerası vardı ve kamera aç, galeriye gitte donuyordu falan. sanki 4-5 senedir telefonlar hiç gelişmemiş gibi geliyor

 

@arbre, xiamoi'lerin kalitesi nasıl peki? neneme 3-4 sene önce redmi 8 plus mıydı pro muydu neydi bişey aldık hala iyi ama genel olarak nasıldır acaba? bunların pahalıları kaliteliyse onlara yönelebilirim bence çünkü canımı sıkıyor evet şarj

avatar is back

Pro max tek çözüm. Androidi 2 gün kullanmak zorunda kalmıştım ama çok hoşlanmadım sırf şarj için geçilmez bence. Tabi amiral gemisi android daha iyidir ama onların şarjı da hızlı bitiyor.

Take it away honey
1

mobil görünümden çık