toplu taşımada, cenazede, toplantıda, arkadaşla kahve içerken vs aniden gelen bağlamdan kopma ya da içinde bulunulan durumun farkındalığıyla beraber gülmek psikolojik bir problem midir? delilerce kahkaha değil belki ama en azından bir tebessümle başlayan, zamanla belki artan ya da azalan ve anlamsız karşılanan gülüşmelerden bahsediyorum.

uykumu yarıda kesip soruyorum bu soruyu şu an.


 

Normaldir, heralde gece eskiden yaptığınız saçmalıklar aklınıza geliyor yerin dibine giriş yapıp çıkıyorsunuz. Bu da normal :D

akhenaten

Normal ve sağlıklı da bence. Gülmekten utanmayın lütfen

hasmetizm

Cenaze dışındakiler normal. Mesela neden bağlamadan kopuyor ya da kopma ihtiyacı hissediyorsunuz? Herhangi bir durumla mücadele yöntemi mi? Belli durumların içinde bulunduğu bağlam ile ilişkilenme sorunu mu var? Yoksa toplumsal ilişkilerin gereklerini yerine getirirken bir uyumsuzluğa mı işaret ediyor? Birinin çektiği acıya da gülme ile karşılık verecek biçimde gelişen bir davranış kalıbı mı? Bu durumlar istisnai mi yoksa genel mi? İstisnai ise hangi koşullarda ortaya çıkıyor? Bunları irdelemek gerek.

prole

Bununla ilgili Coupling adlı dizi de giggle loop (kıkırdama zinciri) adlı bir bölüm var. Olayı çok iyi özetlemiş. Fakat bu başlık altında izleyecek olan kişileri şimdiden uyarıyorum. Bunu izlerseniz. Artık siz de giggle loop olayının bir parçası olursunuz.

www.youtube.com

janavarorion
1

mobil görünümden çık