Merhaba, eşimle beraber telefonlarımıza bir uygulama indirip günlük harcamalarımızı senkronize olarak kaydedebileceğimiz bir app arıyoruz. Var mıdır öneriniz?

Teşekkürler


 

Bütçe takibi uygulaması değil ama basitçe iOS notes ya da platformdan bağımsız Google sheets ile yapabilirsiniz, senkron da çalışır. Sheets için hazır şablonlar da var, hatta Google’ın kendi şablonu da olması lazım.

orient blue

splitwise

normalde ortak seyahat vs masraflari vs paylasmak icin yapilmis ama normal kullanmak icin bir engel yok bence. biriniz acip digerini davet edecek.

acan99670

Selamlar

Birkaç ay önce tam olarak sizin sorduğunuz soruyu sormuştum, şu duyuruya bakabilirsiniz.
www.eksiduyuru.com

Ayrıca yanıtlarsam:
2-3 yıl kadar kendi tasarladığım Google Sheets Tablolar (Excel) kullandım. Kendi içinde pek çok hesaplama barındıran, ihtiyaçlarıma yönelik özelleştirilmiş bir çözümdü ancak bir noktadan sonra yeterli gelmemeye başlıyor. Bende bu süre 3 yıla kadar sürdü, belki sizde daha uzun çalışabilir. Deneyimlerime göre söylüyorum ki bir noktada sıkışabilirsiniz.

Ben paylaştığım duyuruda "Wallet by Budgetbakers" uygulamasını beğendiğimi söylemiştim ama sonra "Board by Budgetbakers"ı rastlantı eseri keşfettim. Bu gene Budgetbakers tarafından geliştirilmiş olan bir program. "Wallet" bireysel kullanıcılara odaklanırken "Board" kobiler için geliştirilmiş görünüyor. İşin güzel yanı; "Wallet" ücretsiz sürümü kısıtlı kalabilirken "Board" sağladığı özellikler ücretsiz sürümde dahi ihtiyaçlarınız fazlasıyla karşılıyor. Dolayısıyla tavsiyem kesinlikle "Board by Budgetbaker" olacaktır. Kendi adıma çok uzun süre kullanacağımı düşünüyorum. Tabi siz gene de araştırın, ben deneme yaparken her uygulamanın artı ve eksi yönleri olduğunu gördüm. Nokta atışı bir çözüm mevcut değil ki zaten insanların ihtiyaçları göz önüne alındığında bence mümkün de görünmüyor. Daha ziyade ideale en yakın çözümü sunan, geniş yelpazede özellikleri olan uygulamalara bakmak gerekli.

burka
1

mobil görünümden çık