tasinacagimiz sehirdeki adresimiz belli ve prosedursel bazi islemlerimiz sebebiyle ikametimizi tasinmadan daha erken o adrese tasimamiz gerekiyor. halihazirda o evde kiraci var ama ay sonu civari evden ayrilacak. bu durumda biz adresimizi oraya nasil tasiyabiliriz? o sehre gitmeden yapmanin bir imkani olabilir mi? kiraciyla iletisim halindeyiz bu konuda herhangi bir yardim istesek kirmaz bizi.




 

adreste kayıtlı kimse yoksa e-devletten yapabiliyorsunuz. kiracı çıkınca kendi ikametini de hemen taşımasını rica edersiniz, adres boşa çıkınca da kendi ikametinizi taşırsınız.

kanatlı kontun müşfik öpücüğü

evet prosedur boyle galiba ama kiracinin adresi bosaltmasindan daha oncesinde bizim ikameti tasimaya ihtiyacimiz var. oraya misafir gibi eklenebilsek de kiraci sonradan evden ciksa oyle bir sey olabiliyor mu ki? birinin ikamet ettigi adrese kendimizi (aile olarak) ekletebiliyorduk sanki millet cocugunun okul kaydi icin filan yapiyordu boyle bir seyler ama proseduru nasil bilemiyorum.

in vino veritas

o da oluyor yine e-devletten. siz adres için başvuru yapıyorsunuz, adrese kayıtlı kişi de kendi hesabından girip muvafakat veriyor.

kanatlı kontun müşfik öpücüğü

özetle e-devlete girip kurcalayın

kanatlı kontun müşfik öpücüğü

aa super tamamdir ben bir ilgileneyim bu konuyla. peki hemen devroluyor mu ki bu islem sonucunda?

in vino veritas
1

mobil görünümden çık