[q]
(4) 

hangi banka iyi?

cosmicgadin #1560593
sizce?




 

kullanım amacına göre değişebilir gibi.
iş bankasının bir kredi kartı var, çok övüyorlar (adını unuttum)
teknoloji ve rahatlık için garantiden çok memnunum
aktif bank (nkolay) genelde yatırımlar için ilgili yardımcı.

kisa

kuveyt türk

- hesap işletim ücreti yok
- havale, eft ücretsiz
- şubeleri genelde sakin olur
- mobil uygulaması kullanışlı

mustafakesekci

İş nedeniyle 8 farklı bankada hesabım var. Mobil şubesinden en memnun olduklarım yapı kredi ve garanti. Müşteri hizmetleri yaklaşımı en iyi olan qnb ve garanti, kredi kartı konusunda bonus kart (garanti, deniz ve teb) ancak garanti bonus'ta daha fazla kampanya var.

Buraya kadar garanti iyiydi, ancak sanırım bundan dolayı bankacılık işlemlerinde çok elleri sıkı. Garanti de dahil büyük özel bankaların mevduat faizleri düşük oluyor. Mevduat tutmak için şu anda vakıfbank önde ama ne kadar böyle kalır bilmem, denizbank da iyi. Küçük bankalar genelde daha yüksek faiz veriyor.

Enpara transfer ücretleri olmadığı için iyi.

İş bankasını hiç saymadım dikkat ederseniz, beğenmediğim için değil ama ilginç şekilde nasıl olduysa hiçbir zaman iş yaptığım yerler burayı kullanmıyordu.

Bence üç bankada hesabınız olsun. Birisi garanti, kredi kartı için. Birisi vakıfbank veya denizbank mevduat tutmak için. Diğeri de enpara gelen paranızı enparaya alıp oradan dağıtırsınız.

akhenaten

is bankasi privia black’ten cok memnunum, en basitinden odedigim butun otopark ucrerlerinin yarisi geri yatiyor. musteri hzimetleri de cok iyi.

eileengray
1

mobil görünümden çık