Merhaba. Bugüne kadar herhangi bir fitness deneyimim olmadı. O bu şu arkadaşlar giderken hep kayıtsız ilgisiz kaldım. Şimdi gitsem mi diye düşünüyorum. Soru çok genel ama cevap da genel olabilir. Bir şey kaçırıyor muyum? Tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. Başlayıp zevk almak, sevmek de isterim pek tabi bu işi, yani devam ettirmek. Teşekkürler.

Not: kilolu biri değilim aksine zayıfım. 176 boy 67 kg mesela. Bi taraftan da aman kilo falan vermiyim de diyorum lakin masa başı çalışmak kaynaklı hareketsizlik var, duruş bozukluğu da vardır bence, bel bölgesi ve göbek yağlanması zaten kesin var, göbek var yani kendince. Genel olarak zayıf ve minyon duruyorum diyebilirim.


 

Böyle bir ilgin varsa git, yoksa gitme. Ben yarın öleceğimi bilsem "ulan son bi deadlift yapayım" deyip giderim, bu tür şeyler kişiden kişiye değişir. Yağlanma göbek falan bunalar diyetle çözülür ama ağırlık çalışmaları her zaman daha fit görüntü verir. Onun dışında bu kararsızlığı yaşıyorsan gitme, muhtemelen sürdüremezsin, salona boşuna para vermiş olursun herkes illa bu işi yapacak diye bir kural yok hep söylerim bunu.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Çok şey kaçırıyorsunuz evet. Kendisine bakan, spor yapan insan sayısı çok az. İnsanlar skinny olmayı fitlik sanıyor. Yazılın en azından duruşunuz yürüyüşünüz değişir.

ruhen hastayim ben

Hayatınız değişir

sanguine
1

mobil görünümden çık