kendim için değil eşim için soruyorum, braun silk expert ipl adlı cihazı almayı düşünüyoruz. lakin alet 8-9 bin tl civarında, öyle olunca biraz yorum araştırayım dedim karışık görüşler var. sarışın açık tenli biri için bu parayı bu cihaza vermeye değer mi sizce?




 

Lazerli epilasyon cihazı değil onlar ipl. Lazer etkisi yapmaz. Sarışınsa bence etkisi düşebilir. Direkt lazer yaptırsın ama iyi bir yere gitsin. Tüy rengine göre doğru yönlendirsinler.

sevilen progressive türkücü

philips'inkini kullanıyorum, alırken bayağı araştırmıştım ben de. sarışınlıktan kastınız kıl rengi ise yaygın görüş en az etkinin açık renk kıllarda olduğu yönünde. öte yandan açık renk ten, koyu renk kıl için uygun ve verimli bulunuyor, benim fikrim de bu yönde.

matlii

Bunlarla evde uğraşmak cidden zor. Benim ki kenarda yatıyor. İki üç katını normal lazer epilasyoncuya gidip harcamak çok daha mantıklı benim deneyimime göre. Yani eğer sadece belli ufak bi bölge düşünüyosa olur da, Bacak için vs düşünüyorsa sürdürülebilir değil.
O alet de lazer olmadığı için, ipl olduğu için kılların çıkışını sadece kullandığın süre boyunda durduruyor, azaltmıyor ya da uzun vade etkisi yok gibi bir şey. Kullanmayı bıraktığında geri gelecek yani. Koltuk altı gibi küçük bölge için uzun süre kullanabilir. Ama bacak vs için zor bence..

zimbirik

değmez lazere gidin

jelly bear
1

mobil görünümden çık