selamlar, an itibariyle hiç kimseyi takip etmiyor görünüyorum. sözlükte bir bug mı var yoksa bir şeyler mi kaçırdım.
çok önemliydi benim için gündemden çok oraya bakıyordum :/



 

ekim başı gibi mesaj gelmişti, takip listeleri açılacaktı ve "onay verirsen" devam edecek, vermezsen silinecekti (sen istemeden görünmesin diye)


"merhaba,

bildiğiniz üzere şu an sözlükte takip ettiğiniz kişilerin kimler oldukları sizden başka kimse tarafından görüntülenemiyor. yine aynı sebeple siz de sizi takip eden kişilerin kimler olduklarını göremiyorsunuz.

kasım ayından itibaren ise ekşi sözlük’te takip ettiğiniz kişiler ve sizi takip eden kişiler herkese açık olarak görüntülenebilir hale gelecek. bu konudaki açıklamamız ve alabileceğiniz aksiyonlarla ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

detaylar

10.10.2022 15:14"

----------------------------------------------

"aşağıda yer alan, “onay veriyorum” yazılı bağlantıya tıklayarak, takip ettiğiniz kişilerin özelliğin yayına alınacağı gün itibariyla profilinizde herkes tarafından görüntülenebilir olmasına izin verebilirsiniz. onay vermeniz durumunda takip ettiğiniz hesaplar herkese açık olarak görüntülenecektir. ret vermeniz veya onaylamamanız durumunda takip ettiğiniz hesaplar silinecektir. sizi takip eden hesaplar silinmeyecektir.

özelliğin yayına alınacağı güne kadar onay vermeyen kullanıcıların “takip ettikleri listesi” özellik yayına alınmadan hemen önce sıfırlanacak ve hiç kimseyi takip etmiyor olacaklardır. özellik yayına alındıktan sonra takip ettiğiniz kişiler profilinizde herkes tarafından görüntülenebilir olacaktır."
eksisozluk.com

nhk ni youkosu

müthiş saçmaymış. onay vermiyorum butonu olması daha doğru olurmuş bence.

roket adam

Aynısını ben de yaşadım, onay butonunu isaretlemeyi unutmuşum. Tek tek birkaç kişiyi tekrar ekledim. Dediğiniz gibi onay vermiyorum butonu daha akıllıca olurdu.

fraise
1

mobil görünümden çık