Merhaba,
Hani moda diye demiyorum, zaten benden başka kimse de görmeyecek ayağımdaki çorapları ama benim hep hoşuma gitmiştir renkli, saçma sapan çoraplar. Hani böyle çocuksu duran ama belli bir konseptte olan çoraplardan bahsediyorum. Arabalı vs demiyorum. Öyle çorapları nereden alabilirim? Instagram'da reklam olarak görüyorum ama güvenilir mi, bilmiyorum. Trendyol'dan da istediğim kalitede göremedim hiç. Siz giyiyor musunuz öyle çoraplar ve nereden alıyorsunuz?



 

Eşimin çoraplarınin çoğu ben tanidigimdan beri böyledir. Takım elbise altına rengarenk gezegenli corabiyla fuara gitmisligi çoktur ki kendisi 40 yaşında.


Genelde internetten alıyor,karga'ninkiler fena değil. Ben geçen sene h&m'de de denk gelip almıştım.

fraise

Asla.

hlot

Hayır.

nawar

Çok giyerim.
En son nata socks isimli satıcıdan aldıklarımdan iyi çıktı
www.amazon.com.tr

Bruce

giymiyorum fakat piyasada satılan o tarz çorapların çoğunun iplik kalitesi kötü, akrilik polyester naylon yoğunluklu ipten üretiliyor, ayağını ısıtmaz koku yapar vs

freebird5406_2

Basket oynarken giyiyorum.

teritori

Arada giyerim, eglenceli buluyorum.
Yurtdışında koca koca yöneticilerin giydigini gordum. Moda bir olay.

Kaliteli alıyorum tabi, ucuz ürünlerden değil.

logisticsmanager

Disi kisiyim. Resmi kiyafetin icine giyeni seksi buluyorum.

kuzey li

erkek kişiyim evet, bundan 7-8 sene önceye kadar tek markanın tek model siyahını alırdım. birgün eşimle pentide bu tür erkek çorapları aldım. 10 tane kadar. o zamandan beri giyiniyorum. çok memnunum

hoot

Şu an ayağımda bir tanesi var ve neden ayağımda olduğuna dair fikrim yok

birmilyonunvarmi

Giyiyorum. Devir erkeklerin kadin, kadinlarin erkek gibi giyindigi bir devir.

baldur2

Benim akıllı telefon ekranı gibi görünen bir çorabım var. Firmanın isminin yazılı olduğu ve uygulama ikonlarına benzetilmiş kareler falan var. Hediye gelmişti, telefonuma çok bakıyorum diye espri olarak doğum günümde verdiler. En çok çorabı bana alanın eve giderken giyerim :)

d max
1

mobil görünümden çık