Merhabalar. Havaların soğumasıyla burnum akmaya başladı. Hasta değilim. Ama niyeyse peçeteyle gezmeye başladım. Bende mi bir sorun var acaba? Sizin burnunuz havalar soğuyunca hemen akmaya başlıyor mu?




 

Sonbaharda yakup (kanarya) otu polenleri çok yoğundur. "Hasta değilim" demişsiniz, polen alerjiniz olabilir.

zaman ilac degil insanlar unutkan

Cold induced rhinitis diye bir sey var bend, soguk havada sogukluk arttikca burun akintim da artiyor. Oyle ki ortalama bir kis gununde yurumem veya disarida baska bir sey yapmam zorlasiyor cunku burnumu silmeden bir an bile duramiyorum. Yani insanin soguk havaya alerjisi olmasi gibi dusunun. Her sabah uyaninca ve ihtiyac halinde tekrar antihistamin hap almam gerekiyor. Baharda hava isininca geciyor.

sopiro

Akıyor. Sesim de değişmiş. Güne kötü başladım.

ruhen hastayim ben

2 haftadır pertim, boğazlar şiş, burun ya tıkalı ya akıyor, halsizlik, eklem ağrısı, ara ara ateş...Covid testi negatif, doktor en son antibiyotik verdi, daha iyiyim ama insan 2 hafta hasta gezer mi yahu. Bütün işyeri hastalıktan kırılıyor, herkes "snıff snıff" modunda.

kimlanbu

1 hafta önce başladı. Akıntı devam ama ben motosiklet sürüyorum.

baldan kaymak

genelde rüzgarlı havalarda akar benim de. bazı zamanlar azalır bazı zamanlar her gün elimde peçete gezerim. doktora gitmedim ama alerjik bir durum muhtemelen.

pikap
1

mobil görünümden çık