[q]
(5) 

Tarkan konseri

mysticriver #1535043
Bu konseri özel yapan nedir? Anlam ve önemini henüz kavrayamadım. Havalimanında karşılama videosunu izledim de heralde en az 10 yıldır Tarkan'ın izdiham görüntülerini görmemişimdir. Uzun zamandır ilk oluyor.

Günlerdir düşünüyorum sebebini :) İzmir'de daha önce konser vermedi mi? Yada 9 eylül diye mi? İstanbul'dan gidenler var konsere. Mesela 30 Ağustos'ta halk konserleri olur her yerde. Tarkan daha önce böyle bir şey yapmadı da (belki yapmıştır) bu sebeple mi bu kadar herkesin gitmesi? Sebebi nedir kısaca? :) Teşekkürler.


 

ülkenin politik iklimi ?? :)

freebird5406_2

Tarkan 2 senedir şirket konserleri hariç konser vermiyor. Harbiye'ye bile çıkmadı pandemi var diye. 2011-2012'deki Fanta festivallerinden sonra da doğru düzgün konser vermedi. Tarkan birkaç gece Harbiye'ye çıkar, yurt dışında birkaç yerde konser verir, şirketlerin ya da otellerin özel programlarına ve yılbaşına çıkar senelerdir. O yüzden Tarkan'ı canlı dinlemek için zor. Bugün halk konseri verince tabi olay olması normal çünkü konser vermiyor doğru düzgün.

black holes in the sky

tarkan olmasi
ülkenin siyasi iklimi
izmir'in kurtuluşunun 100. yılı olması

a darkness coming

her ilde devamli iptal edilen konserler
hayat sartlari

halkin kendini tayyibe karsi duruyoruz sandigi her kucuk/buyuk olayda patliyor boyle.
cok bikti insanlar, cok

Corc

izmir'in ve tarkan'ın taşıdığı değerler/semboller, 9 eylül, atatürk, baskıya, konser iptallerine olan öfke ve konserin halk konseri (beleş) olması. daha önce hiç halk konseri yaptığını hatırlamıyorum..

tabudeviren
1

mobil görünümden çık