Merhaba,

Yaklaşık 2 sene once twitch platformu üzerinden hakarete uğradım. Ağza alinmayacak derecede karsi taraf küfretti. O zamanlar bu kişi yurtdışında yasadigi icin sikayet etmedim. Ancak ogrendim ki turkiyeye geri dönüş yapmis. Simdi savciliga giderek sikayette bulunmak istiyorum. Daha onceden hic savciliga gitmedim. Bu yuzden islemler nasil gerçekleşiyor hicbir fikrim yok.


1. Savciliga gidince suc duyurusunda bulunmak istiyorum diyip islemler direkt basliyor mu ? Daha onceden hazirlamam gereken neler var ?
2. Hakaret ettiginin video kaydı bende mevcut. Boyle durumlarda bu videoyu savcılığa delil olarak nasil sunuyoruz ?
3. Bu olayin üzerinden 2 sene gecmis olmasi sikayet etmeme engel mi ?

Tesekkurler.

 

6 ay şikâyet süreniz vardı. Süreniz geçmiş maalesef. Bu durumda savcılık takipsizlik verir. İlla uğraşmak istiyorum diyorsanız tazminat davası açabilirsiniz.

bayc

belgeleri videoyu vs yanında götür. başak bi şeye gerek yok. orda bi şikayet dilekçesi yazacaksın sadece. katip yardımcı olur.
süreyi bilmiyorum.

jelly bear

@bayc adam yurtdışında yaşadığına güvenerek yarını yokmuscasina davrandi. Şu an tek istediğim onun rahatsız olmasi. Yaptiginin yanina kalmasini istemiyorum. Tazminat davasi acmak icin avukat mı tutmam gerekiyor ?

funl

Burada yasasa bile duzgun ceza cikmiyor, zaten zaman asimina ugramis bosuna ugrasirsin.

divit

adınızı soyadınızı kullanarak mı küfür etti? eğer öyle değilse pek bişey çıkmayabiliyor.

false pretension

@false pretension Evet adımı kullanıyor.

funl
1

mobil görünümden çık