Bir işletmeye 1 yıldız verdim. Altına;

Şirketler, ticari itibarını korumak zorundadır. İtibarını kaybeden şirketin faaliyette bulunduğu sektörde tutunması pek mümkün olmaz. “... Asılsız Şekilde şirketin itibarının zedelenmesi TCK 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin (KHK). 9. ve 61. maddeleri uyarınca suçtur.
Hakkınızda Firmamızın İtibarını Zedeleyici mesnetsiz değerlendirmenizden ötürü Yasal İşlem Başlatılacaktır. İyi günler dileriz..

Yazmış. Yorum falan yazmadım 1 yıldız verdim sadece ki aldığım hizmeti beğenmediğim için verdim onu da. Gerçekten böyle birşey olması mümkün mü? Yorumu falan asla kaldırmayı da düşünmüyorum bundan sonra.

 

Bu google yorumlar bir isletmenin tum gelecegini etkiliyor arti ya da eksi yonde.

Firmalar asiri korkuyor orada olabilecek olumsuz yorumlardan. Bu yolu deneyerek yorum sildirtmeye calisiyorlar. :)

Cok net bir sekilde iftira atmadiyssniz hicbir sey yapamazlar. Olumsuz deneyim yasayan herkes mahkum olurdu simdi. Oyle sey mi var?

celebi efendi

Üff bunu yazan aklı evveli şirketin rezalet başlığının sözlük gündeminde sol frame den neden inmediğini patronuna açıklamasını görmek isterdim.

anon1m

saçma sapan konuşmasınlar. 1 puan vermek zedeleyici miymiş :))) silme yorumu falan. kaldı ki yorum yok puanlama var.

burty

Sacmalamislar.

brkylmz

benim başıma gelse yaptıkları şeyin üzerine bir de sözlükte başlık açarak giderdim. olumsuz deneyim yaşamak suç veya iftira değil, insanları bu şekilde kandırmak art niyetli bir davranış.

coldegezenkutupayisi

iftira olmadıkça bişey olmaz. ben de gördüm. birçok firma insanları böyle korkutmaya çalışıyor. ayrıca fake botlarla 5 yıldızlı yorumlar attırıyor. onların yaptığı sahtekarlığa ne demeli?

false pretension

1 yıldız verdiğin için sana dava açamazlar.

deartheodosia

Boş atıp dolu tutmaya çalışmışlar. Hikaye.

babilfish
1

mobil görünümden çık