Arkadaşlar sağ gözümde, tam kirpiklerimin arasında içi iltihap dolu, böyle beyaz bir sivilcemsi bir şey çıktı. Bu mikroplu bir şey muhtemelen, geçen gün lensli gözüme elim pis dokundum :(

Gözüme antibiyotik kullanmadan yapabileceğim bir alternatif tıp müdahalesi var mı acaba? Ağrı yapmaya başladı ve ateşi var gözümün. En azından bu gece rahatlatsa, olmazsa antibiyotik kullanacağım.


 

arpacık muhtemelen. bi eczaneye sor belki damla verirler. yoksa doktora mecbur.

bohr atom modeli

Oynamayacaksınız. Arpacık çıkmış muhtemelen. Bir merhem bir de göz damlası verirler. Viral de olabilir bakteriyel de. Yani bir şekilde cinsel ilişki sırasında ya da ellediğiniz yerden elinize bulaşıp sonradan gözünüzü ellemeniz aracılığıyla virüs bulaşmış olaiblir. O zaman ilacı farklı olur ama bakteriyelse kolayca iyileşir gider.

Şimdilik evde yapılacak yan etkisiz bir çare olarak poşet çay koyabilirsiniz. Kullanılmış ve soğutulmuş bir temiz poşet çayı gözünüze koyun, orada bir 10 dakika falan dursun. Zaten güzellik rutini olarak yapılıyor, bir yan etkisi yok. Orayı rahatlatır en azından, ağrısını azaltır.

Ama kurcalayıp durmayın, patlatmaya da çalışmayın. Doktora gidip gösterin mutlaka.

Kayzer1919

sarımsak sürebilirsiniz

elorelia

+1 sarımsak fayda sağlayabilir.

gün içinde sıcak kompress de uygulayabilirsiniz, en olmadı arada bi poşet çay.

ama en önemlisi tabi bir doktora görünmek.
geçmiş olsun

barankovan

Poşet çay bana da bugüne kadar hep iyi geldi

oldtimer

Blefarit olmuşsunuz bebek sampuani ile kirpiklerinizi yikayin ve goz kapaginiza yakmayacak sekilde ilik sicak kompres yapin .bir kac gune gecer

bugunolmadiamayarinkesinolacak
1

mobil görünümden çık