Selam.

Öncelikle son iki senede, iki düğün, iki aşırı kalabalık yerlere girmeli yaz tatili, 2 senedir yapılan öğretmenlik, bir yurtdışı tatili, sayısız ev toplanması ve çeşitli dikkatsizliklere rağmen korona olmayan üç doz aşılı bünyem bugün covid pozitif test verdi.
her şey iyi güzel, hafif geçiriyorum da, evde bir köpek var ve biraz endişe ettim açıkçası. bugün de alakasız bir şekilde kustu başka bir semptomu yok.
ne yapsam bilemedim.

ev hayvanı olup korona olan varsa, ne yaptılar ne ettiler, hayvanlara bulaştı mı yazabilirlerse çok sevinirim.

teşekkürler

 

Bizim kediye bulaşmadí biz pozitif olduğumuzda, netten araştırmıştım o süreçte, insandan hayvana geçmez diyorlardı.

mezarkabul

2 kedim var. Kendilerinde hiçbir değişiklik olmadı. Sanırım evcil hayvana bulaşma ve onları etkileme meselesi Covid ilk çıktığında "insanlar yolda yürürken bir anda yere yığılıyor" olayı gibi çok çok nadir görülen ya da atmasyon bir şey. Ben hiç duymadım Covid-19 olan ve bu sebeple veterinerlik olan/ölen evcil hayvan.

himmet dayi

Ben de hiç evcil hayvanlara geçtiğini duymadım fakat kendim pozitif olduğumda 10 gün boyunca kedime hiç yaklasmamistim; ona bulaşmasa bile tüyleri üzerinde yaşar da eşime geçer gibi bir fantezim vardı. bir haftanın sonunda oturduğum yerde kucağıma atlamaya çalışıyordu yavrum.

fraise

ben de covid olduğumda köpeğim yeni gelmişti yanımıza ve yavruydu, hiç bir aşısı yoktu. çok şükür ona birşey olmadı, yine de fazla yaklaşmamaya çalıştık elimizden geldiğince yavru olduğu için o dönemde

euteamo
1

mobil görünümden çık