Merhaba arkadaşlar,

2 ay önce açtığım Tinder'da adamakıllı ilk eşleşmemi aldım galiba. Bundan önce 4-5 eşleşme yakalamıştım ama öylece kaldı onlar. Bu hanımefendi beni sağa atmış ve önüme gelince de eklemiş olduğu Insta hesabından falan inceleyerek rasyonel bir hanım olduğu kanaatine vararak (takipçi sayısı çok değil ama takip ettiklerinden fazla) sağa attım ve eşleşme oldu :D

Hoş bir hanım ve gezmeyi seviyor galiba eklediği fotolara bakınca. Denk geldiğim birçok profil "Selam" gibi tipik mesajlardan sıkıldıklarını belirtmişler. Bios'da da bir şey yazmıyor mesaj atmamda ipucu olarak kullanabileceğim. Hiçbir tanışıklığınızın olmadığı bir insana ne mesaj atılır ki? Aklıma bir şey gelmiyor. Hiç değilse detay olsaydı biraz. Bu arada Insta'da yatırım uzmanı (üst ligde) olduğu yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

 

Bio'da birsey yoksa fotograflardan birindeki bir detayla ilgili hafif flörtümsü, hafif komik birseyler yaz.

polopan

ne yazacağının çok bir önemi yok çünkü cevap vermeyecek. daha doğrusu, cevap vermesini sağlayacak bir şey yazma ihtimalin çok düşük. hele buradan alacağın cevap çok daha düşük.

illa bi trick paylaşmak gerekirse.
sosyal medyada insanların etkileşime girmesini sağlayan şey soru sormaktansa yanlış bilgi vermek-miş. sence şu anda dolar almalı mıyım diye sormak yerine "tl'nin önlenemez yükselişine karşı gelemeyeceksiniz sizin gibi yatırım uzmanları, seni gidi dış mihrak" yazabilirsin. cevap verip vermeyeceği senin tipine bağlı ama olsun, selam'dan iyidir.

Bruce

Bu kadar düşünmeye gerek yok sen bunları düşünürken eşleşmeyi kaldırabilir, ya da cevap vermeyebilir o yüzden taktik arama.

olaylar olaylar

1250. Kişi olduğunu bilerek yaz. Milyonda bir şansını iyi değerlendir

neymis

parali asker olabilir boyle bir ihtimal de var.

ubi dubium ibi libertas

dünyanın yarısı kadın biraz fazla abarttın olayı
böyle yaklşa mevzuya

bir soru sorcam

Ben olsam ''asl plz:)'' yazardım, eski chat sitelerinde olduğu gibi.

geçerkenugradım
1

mobil görünümden çık