Esasen ipad almak gibi bir niyetim var. Iphone ve mac kullanıcısıyım. Tablet ile yapacağım tek iş makale okumak ve üzerinde not alıp vurgular yapabilmek. Arada bir zoom toplantıları ve derslere de katılabilirim. Ipad fiyatları da yüksek olunca acaba diğer markalara mı yönelsem diye düşündüm. Şu aşağıdakiler güzel görünüyor. Önerisi olan var mıdır acaba?

www.mediamarkt.com.tr

www.mediamarkt.com.tr

www.mediamarkt.com.tr

 

kalem de alacaksanız ipad alin. Not almak için aşırı kullanışlı. Aldığınız notlar anında mac'e geçiyor vs. pil ömürleri de çok iyi düzeyde.

valkin rockefeller

Başka marka almayın, iPad alın.

kaptankedi

zaten iphone mac kullanıcısıysanız ben olsam android bir cihaz alırdım. Tamamen farklı 2 ekosistem de elinizin altında olsun. Benim tabletim ipad, telefonum android mesela. İkisinin de kendine göre avantajlarından yararlanıyorum bu sayede.

En basiti google play store'da bazı appler apple app store'a göre daha ucuz olabiliyor. Apple daha fazla komisyon alıyor çünkü. Hatta uygulama içi satın almada bile bu farkı gördüğüm uygulamalar oldu.

Ya da mesela bir dergi uygulamasına ipad'imden bölgemde yok diye üye olamadım. Android'den ise rahatça üye oldum. Sonra o hesabı kullanarak ipad'imde de açabildim gibi.

Android alacaksanız sadece markaların amiral gemisi modellerini seçin diyebilirim. Çoğu insan ipad mi alsam yoksa android mi derken gidip 500 liralık android tableti alıyor. Sonra bu takıldı, hiçbir şey açmadı diye şikayet ediyor.

anten

@anten

Mesela? Öneriniz var mı hangi tableti almalıyım?

but that was just a dream
1

mobil görünümden çık