Merhaba,

İlk defa ryanairle uçacağız nasipse. Bu low-cost firmaların prosedürleri farklı olabiliyor. Mesela easyjet ile uçtuğumuzda biletlerin çıktısını almıştık havalimanında qr code okutmuştuk. Ryanair uçuşu için dikkat etmek gereken bir şey var mı diye merak ediyorum.

Teşekkürler

 

Ryanair özelinde çok hatırlamıyorum ama checkini erken yapmak gerekiyor olanilir. Havalimanında ekstra para alabilir onun için. Bilet türünüze göre bagaj hakkınıza dikkat edin. En ucuz biletse böyle küçücük tek parçaya izin veriyorlar. Kabin boy valiz alınamıyor. Hatta büyük boy sırt çantası da alınamayabiliyor. Koltuğun altına sığacak boyutta bir şeye izin veriliyır. Kapıda aksi olursa ceza ödetirler.

senolll

online bilet ciktisi olmayinca ceza kesiyordu eskiden, pandemi sonrasini bilmiyorum ama. bagaj hakkiniz yoksa kabin bagajiniz belirtilen olculerde olmazsa ekstra ucret odemek zorunda kalirsiniz, bagaj hakkinizi ve limitinizi iyice ogrenin. baska da ryanair ozelinde onemli bir sey hatirlamiyorum.

in vino veritas

Ryanair ile bir rezervasyon sorunu yaşadım.
Klm Amsterdam bileti almıştım..
Gece uçuşu. Bir gittim KLM bizim listede yoksunuz dedi..kimseye ulaşamadım.. klm'den havalimanında bilet aldım otobüs bileti alır gibi...
Sonra para iadesi aldım gerçekte kesilmemiş bilet için.

nop

@nop
Yaşadığınız sorun KLM ile ilgili görünüyor, ryanair neresinde anlamadım. Meraktan soruyorum.

but that was just a dream
1

mobil görünümden çık