Az önce e devletten kontrol ettiğimde öğrendim. Ne bankaya gidip şubede, ne de başka yerde imza vermemiştim. :( açmışlar hesabı habersiz, izinsiz. Banka kartı gönderilmedi evime, sms gelmedi.

Dolandırsalar çoktan başım belaya girerdi diye düşünüyorum. Acaba dava etsem tazminat alabilir miyim?


 

kyk kredisi/bursu, üniversite öğrenci kimliği (banka anlaşmalı oluyordu bazıları) falan olabilir mi?

Marmara'da doktora yaparken bi Denizbank bi de PTT ile hesap açıp banka kartı kıvamında öğrenci kimlikleri vermişlerdi mesela. Hiç kullanmadım ama duruyordur hala.

nhk ni youkosu

daha önce devletten burs aldınız mı? kyk falan da olabilir ya da önceden ilkokulda verilen burslardan.

ya da çalıştığınız bir yer adınıza açmış olabilir.

çünkü izinsiz açmaları olası değil pek.

jelly bear

Şimdi internette aradım, benzer şikayetler var. Birkaç kişinin daha adına ziraatta hesap açılmış. Az önce internet bankacılığı ile giriş yapmaya kalktım, telefon numarası ve tc kimlik girişinde hata verdi, ikisinden biri yanlış diye. Telefon numaramı 10 yıldan fazladır kullanıyorum.

Üniversite kimlik kartımın anlaşması deniz bank ve ptt ile. Ama bu ikisi için imza atmıştım, evime kart geldi. Kyk kredisi ya da bursu almıyorum. Daha öncede burs almadım. Çalıştığım yerde yok.

GoodMorningTeacher

askere gidip geldiniz mi? iaşeyi ziraat'e yatırdıkları da oluyordu.

aziz dostum jack

Yukarıdakilere ek olarak yetim aylığı vs. için de otomatik hesap açılıyor diye biliyorum.

eatpraylaw

Teşekkür ederim cevaplar için. playing star again'in yazdığı gibi olabilir gibi geldi durum, üniversitem ziraat ile anlaşmalı değil ama beLki bir işlem için açılmıştır hesap. Şubeye gidip öğrenmek daha doğru olacak gibi.

GoodMorningTeacher

- başıma geldi -

kimliğiniz kopyalanmış olabilir. şubeden doğru düzgün yanıt alamayabilirsiniz, ziraat bankası internet sitesinde iletişim formu mu eposta adresi mi ne vardı oradan bilgi isteyin. ayrıca adınıza kayıtlı telefon/internet vb hizmetleri de kontrol edin.

- başıma geldi -

late viper
1

mobil görünümden çık