ABD uyruklu bir şahıs biten ilacını alma konusunda sıkıntı çekiyor. Bu ilaca ulaşımı için gereken prosedürler yüzünden bugün geldiği Türkiye'den büyük ihtimalle yarın ayrılacak. Kırmızı reçeteli ilaçlara ulaşması bu derece zor mu, bu ilacı reçete edecek bir doktor bulmak için pazartesi mi beklenmek durumunda? Olaya hakim insanlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.




 

alo 184ü arayıp bilgi almayı deneyin

hiç bir bilgim yok ama evinizin yakınında acil varsa gidip danışın, belki yazmazlar ama ilacı uygularlar veya muadilini uygularlar belki bu şekilde pazartesi gününe kadar idare edebilirsiniz.

bir de aklım özel hastaneler geldi, hani son derece lüks özel hastaneler gerekli durumlarda evden doktor falan da çağırabilir belki.

pek yardımcı olamadım ama aklıma gelenler bunlar, geçmiş olsun.

killerbee

bağımlılık yapıcı etkisinden dolayı uzun süreli kullanılmayan ilaçlar bunlar. Kötüye kullanımı sık olduğundan kırmızı receteye tabii zaten. Gittiğiniz tüm dr lar ABD li arkadaşınızın bağımlı olup olmadığını değerlendirir önce.

sumuklu asilzade

Böyle bir ilacı rastgele bir doktora gidip yazdıramazsınız kolay kolay. İgili raporlar ve mevcut durumunu dikkate alır doktor. Hastalığıyla ilgili uzman doktora gitmesi lazım.
Ben Türkiye'de bir kullandığım Lyrca'yı Dubai'de duyunca şetan görmüş gibi olmuştu doktor. Ancak ameliyattan sonra falan yazdı binbir nazla

spankenstein
1

mobil görünümden çık