[q]
(2) 

part time iş

tute #1496426
lcw, koton, zara, h&m gibi yerlerde tezgahtarlık yapan var mı? tam zamanlı bir iş aramıyorum. sınav hazırlık dönemindeyim o yüzden part time iş düşünüyorum. ancak lcw'da sanırım günde 7.5 saat çalışıyormuş 4 günden. 1.5 saat de ara varmış. molayla birlikte 9 saat bir de 2 saat yol var. haftanın 4 günü 11 saat dışarda olursam sınav mınav yalan olur sanki. h&m daha az çalıştırıp daha çok para veriyormuş sanırım. maaş ve saatler hakkında bilgisi olan var mı? net bir bilgi yok internette.




 

ben 2014 yılında lcw'deçeyrek part çalışmıştım iki ay. sadece haftasonları gidiyordum, o zamanın parasıyla primle 500 tl almıştım aylık, iyiydi bence yemek kartı da vardı. 13,30-22,30 çalışıyordum.

bu sene de kardeşim zaraya başvurdu internet adresinden güzel güzel doldurdu başvuru sayfasını, cv yolladı. bir hafta geçmedi aradılar görüşmek için, ama o ara kardeşimin beklediği başka bir iş vardı o iş olunca gitmedi görüşmeye zarayla.

Hallegadola

maaş ve saat konusunda net bilgi veremem ama decathlona bakabilirsin. Çalışan arkadaşlarım saat, maaş ve ortam açısından çok memnunlardı.

penceredengorunenmorbina
1

mobil görünümden çık