Sohbet muhabbet kurarak/kurmaya çalışarak yürüdüğünüz oldu mu? Sonucu ne oldu? Cinsiyetinizi de belirterek yazarsanız…

Not: daha önce tanışmadığınız ve bir bağlantınızın olmadığı birisi için soruyorum.

Edit: yüzyüze.

 

Valla publarda ya da partilerde falan olay bu sekilde ilerliyor zaten. Gidip bakisiyorsun sonra 'siz de mi partiden sikildiniz' tarzinda muhabbete dahil olmaya calisiyorsun, pas verirse 'bu arada bora ben' sekline devam edip yardiriyorsun. Olmazsa da biraz oyalandiktan sonra usulca yanindan ayriliyorsun.

Yukaridaki senaryoya benzer sekilde cok yurudum, olumsuz sonuclananlar da oldu olumlu sonuclananlar da.

Erkek.

j r r tolkien hayrani

Güney tatillerinde ülkemizin döviz kaynağı turist arkadaşlarımızla bu minvalde tecrübelerim oldu. Olumlu sonuçlanan da oldu olumsuz da.
Tatil harici hiç olmadı.

Bruce

Oldu. Kütüphanede gözüme kestirdiğim bir kıza kahve ismarlamistim. Vize, final bölüm muhabbeti sonra da yürüdü gitti.

Bir tane de acile aşı olmaya gitmiştim. Ordan var. Kız da üşüttüğü için gelmiş falan djdnsm En alakasız olanı bu. Hala Instagram'dan takiplesiyoruz.

westblack

31E,

en basit olanı yurtdışında bir barda biraz göz teması kurup, mekan önüne çıkmıştım, kız da peşimden gelmişti. kısa bir tanışma ardından kendi masama davet etmiştim ve sonraki 5 günü birlikte geçirmiştik...

ülkemin kızları göz teması kurmaktan kaçındıkları için ülke sınırları içinde pek böyle girişimim olmadı. bazen sırf heyecan yaptıkları için ters de yapabiliyorlar, bu toplumda yetişen kadınlarla hızlı bir tanışma yapmak kolay değil. biraz gözlem ile ortak nokta yakalayıp tanışma ve ilerletme vb daha mantıklı.

rca

"Her böyle düşünen hep yazsa kadınların hali ne olur" diye düşünüp çooook nadir yapıyorum. Çok ilgimi çeken biri olursa vs. gidip tanıştığım oluyor.

Rahatsız etmeden sıradan bir muhabbete girip sonunda kahve ısmarlamak istediğimi söylüyorum, kabul eden de oldu; reddeden olunca da uzatmadan rahatsız etmeden iyi günler dileyip ayrılıyorum

aguen
1

mobil görünümden çık