Arkadaşım daha önce antrenör olarak görev aldığı bir yelken klübünden, içerideki büyük yolsuzluklar nedeniyle ayrıldı. milli takımı dahi etkileyecek bu saçma sapan olaylar ile alakalı klüpten ayrıldıktan sonra arkadaşlarıyla whatsapp üzerinden yazımış. tam olarak ne yazmış bilmiyorum ama ağır hakaretten ziyade, "iş bilmezler, hırsızlar, yalancılar" gibi ifadeler kullanılmış.
arkadaşım hali hazırda başka bir yelken klübü ile anlaşma yapmıştı ki, eski klüp, gizlice onun unuttuğu whatsapp web'e giriş yapıp son 3-4 gündür tüm özel mesajlaşmalarını okumuş ve kayıt altına almış. şimdi arkadaşımı lisansını iptal etmek ve disiplin kuruluna vermekle tehtid ediyorlar.
arkadaşımın da tek mesleği antrenörlük. lisansı iptal olursa başka hiçbir şey yapamaz.

bu görüntüler ve genel olarak bir insanın başka bir arkadaşıyla başkası hakkına konuşması suç teşkil edebilir mi? bana asıl onların yaptığı suç gibi geldi.

bir de üstüne yazılı savunma istemişler ve gerekçe olarak "sosyal medya sitelerinde klübü kötüleyecek paylaşımlar" demişler. çocuk sadece whatsapptan konuşmuş ve whatsapp bir sosyal paylaşım sitesi değil.

 

Onlar yasal olarak bu konusma kayitlariyla hicbir sey yapamaz çünkü kvkk ile ilgili hükümler net, bu yüzden hakliyken haksiz duruma düsenler bile var.

Onlarin derdi bu adami susturmak olmali cunku yeni Sedat Peker olsun istemezler.

Avoiding The Puddle

Yasal olmayan yoldan elde edilen veriyle hiçbir şey yapamazlar.

mg3929

bence de olmasi gereken usttekilerin dedigi sekilde ancaaaak,

whatsapp konusmalarinda sirket urunleri/yoneticileri hakkinda ileri geri yapilan konusmalar isten cikarma sebebi sayildi: www.birgun.net

do you remember me

Oyle bir sey yok deyip inkar etse ne sekilde kanitlayacaklar.

Ekran goruntusu mu, ekran goruntusunu rehberden 2 kisi olusturup kendi arasinda konusarak da yapabilirsin.

divit

arkadaşlar belirtmiş yapamazlar. hatta karşı dava açıp kişisel haberleşmenin gizliliğini ihlalden o karşı dava açsın. mesajlarım okunmuş vs. diye. ben arkadaşımla sizin hakkınızda konuşurum ve bu sizi ilgilendirmez.

phonex

İş bilgisayarı ise kanıt olarak sunabilirler

Ancak wp veri vermediği için bunun gerçekliğini kanıtlayamazlar diye düşünüyorum

bir soru sorcam
1

mobil görünümden çık