Aralık ayında haftasonu yasağı getirildiğinde yasaktan haberim olmadığı için sokağa çıktım ve polis kimliği alıp fotoğrafını çekti ve ceza evine gelir dedi. Bana ihtarname falan da imzalatmadı.

3-4 ay geçti hala gelmedi. Konum istanbul olduğu için uzun sürer diye düşündüm ama kimisine 6 ay sonra gelmiş. O kadar uzuyor mu? İtirazda bulunacağım için tebligat gelme süresini kaçırmamam gerekiyorda


 

@phonex yani?
Bunu zaten biliyorum da soru bu değil.

neysene

Soruya cevabım yok. Ama, itiraz süreniz zaten tebliğatla beraber başlar. O yüzden tebliğatın gelmesinden önceki aşamanın önemi yok.

kojonotsuki

kimlik fotoğrafı çekerek yapamıyorlar galba onu. tutanak tutulması ve imza atmanız gerekiyor diye biliyorum. o yüzden gelmeyebilir de.

argent dawn

tebligatı muhtara da yapabilirler ki kanunen kabul sayılıyor. ara ara internet vergi dairesini girip kontrol edebilirsin. yediğin bir ceza varsa vergi dairesine girdiğinde borç kısmında karşına çıkacaktır. geç gelmesi olağandır. emniyet işlem yaptıysa, kaymakamlığa, kaymakamlık defterdarlığa, oradan vergi dairesine falan gidiyor. süreç uzun şehir kalabalık.

phonex
1

mobil görünümden çık