karşı taraf mail atarak malezya'da yaşadığını, kanser hastası olduğunu, kocasının uçak kazasında öldüğünü ve yüklü miktardaki parasını bana, fakirlere yardım etmem için göndermek istediğini söyledi. en son küfür ettim ama bu konuşmayı sürdürseydim başıma ne gelebilirdi? tahminimce hindistanlı bi dolandırıcı grubu falandır.




 

Masraflar için para talep edecekti işte klasik.

zoghurt

Başıma ne gelebilirdi derken yöntemi soruyorsan "yüklü miktarda paranın transferi için şu kadar parayı yatırmamız gerekiyor bankaya" diyerek para isteyecekler.

himmet dayi

Yazışmayı sürdürünce eğlenceli sonuçlar da alınabiliyor.

www.youtube.com

desdenova34

Ben zamanında epey makara yapmıştım. Boş vaktim de vardı. En son paranın teslimi için adamlarla taksim de buluşma ayarladık. O aşamada adamlar işletildiğini anladı tabi :)

Mistyimage

dune kadar yabanci bir bankada calisan biri olarak soyleyebilirim ki seni kafaya aldiktan sonra para isteyecekti. kim inanir deme, sen dusmedin belki ama dusen var.

bizzat bunun gibi dolandiricilara binlerce euro transfer eden kisilerle muhatap oldum. yazismalarini okudum. parayi aldiktan sonra topuk. banka uyanip hesabini kapatana kadar dolandirmaya devam.

supergirl
1

mobil görünümden çık